Jobbet "Jobbet hvor du aldrig kommer til at kede dig!" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kløvervænget 7 B, indgang 98, kælderen, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Kan du lide, der sker noget nyt? Er du ikke skræmt af teknik? Har du kompetencer, der kan gøre en forskel for kræftpatienter? Er du en kollega der vil det bedste for fællesskabet og ikke kun for dig selv?

 

Så skulle du bestemt overveje at søge hos os – vi får nemlig brug for 3 nye kolleger! 

 

Kerneopgaven i vores afsnit er strålebehandlingen. Men vores vision er at samle de enkelte dele af patienternes behandling i strålebehandlingen, så vidt det er muligt – vi flytter os for patienten ikke omvendt. Derfor giver vi også kemoterapi til en del af vores patienter, der samtidig med strålebehandling får kemoterapi. 

 

Derfor er vi en konstant udvikling! 

 

Klinisk erfaring vil bestemt være en fordel – både for dig og os – for hverdagen hos os er kompleks. 

 

Hvis du får arbejde hos os og er sygeplejerske, skal du: gennemgå en 1 årig uddannelse til stråleterapi sygeplejerske. Når du har gennemført uddannelsen, vil du blive tilknyttet 1 af 6 diagnoserelaterede teams. I 3 teams giver vi kemoterapi til de af vores patienter, der både får strålebehandling og kemoterapi. Derfor skal du også påregne at skulle oplæres i administrere kemoterapi, hvis du ikke er det i forvejen. 

 

Vi forventer du har en særlig interesse i teknik i kombination med onkologisk sygepleje! 

 

Hvis du får arbejde hos os og er S-radiograf, skal du (alt efter hvilken erfaringer du kommer med): igennem et ca. ½ års oplæringsforløb med særlig fokus på sygepleje, patientforløb og onkologisk behandling. Du skal naturligvis også oplæres i de tekniske funktioner ved acceleratorerne. Du vil i løbet af det halve år komme rundt ved acceleratorerne, for at blive oplært i den onkologisk sygepleje, der hører til hver patientkategori.  

 

Vi forventer du har en særlig interesse i onkologisk sygepleje i kombination med teknik! 

 

Vi er i alt 52 mennesker, der hver dag gør vores allerbedste for at være fagligt kompetente, empatiske, fleksible mm. Alt sammen for at vores patienter og deres pårørende oplever et trygt, effektivt, venligt behandlingsforløb, hvor de er i centrum. 

 

Strålebehandling er noget helt særligt, og derfor anbefaler vi at du enten mailer tina.storm.larsen@rsyd.dk  for at aftale et lille besøg. Alternativt kontakter du os telefonisk – afdelingssygeplejerske Tina Storm Larsen 29796496 eller stedfortræder Hanne Frigaard Rasmussen 29796499 

 

Ansøgningsfrist: søndag den 21. januar 2018

 

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 29. januar 2018 

 

Hvis du er sygeplejerske og vil vide mere om stråleterapiuddannelsen, kan du søge under www.auh.dk/om-auh/afdelinger/.../til.../straleterapiuddannelsen-i-vestdanmark eller https://dsr.dk/job-og-karriere. Uddannelsen er under revision. Det vil fremover blive én nationalt dækkende uddannelse, varetaget af henholdsvis Rigshospitalet, Herlev, Aarhus og OUH. 

 

Vi glæder os til at møde dig!