Jobbet "Lægesekretær til Psykiatrien Øst, Distriktspsykiatrien i Greve" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Rådhusholmen 5, 1, 2670 Greve

Dit næste skridt

 

Lægesekretær til Distriktspsykiatrien i Greve 20 timer pr. uge

Om stillingen

Distriktspsykiatrien i Greve, som er en del af Distriktspsykiatrien Greve-Køge i Psykiatrien Øst, søger 01.03.18 en lægesekretær på 20 timer pr. uge.

Distriktspsykiatrien ligger centralt placeret i Greve, ca. 10 min. gang fra stationen og også let tilgængelig med bil. Her udredes og behandles fortrinsvis borgere som lider af psykoser, svære affektive lidelser, depressioner samt PTSD, og hvor der er brug for en tværfaglig behandlingsindsats.

I Distriktspsykiatriens sekretariat er i alt ansat 1,5 sekretærer. Den øvrige gruppe består af læger, sygeplejersker og psykologer – i alt 11 personaler. Sekretariatet har et tæt samarbejde med hele behandlergruppen.

Lægesekretæropgaven er omfattende og krævende, men til gengæld veldefineret. Arbejdet består af SP opgaver, skrivning af attester og erklæringer, komplekse registreringsopgaver, håndtering af interne og eksterne henvisninger, luge-betjening af patienter, telefonbetjening, varebestilling m.v.

Vi søger en veluddannet lægesekretær, der

  • Er aktiv og serviceminded
  • Helst har et solidt kendskab til Region Sjællands journal-system SP(sundhedsplatformen)
  • Er engageret, nysgerrig og ikke lader sig slå ud over nye, komplekse opgaver
  • Der har talent for respektfuld kommunikation og samarbejde
  • Der er effektiv, initiativrig med trang til at gøre tingene ordentlig

Vi tilbyder

  • En udfordrende, travl og varieret arbejdsdag i et miljø præget af tæt samarbejde med øvrige sekretærer både inden for og uden for huset og ikke mindst med behandlergruppen
  • Både fælles- og lokal introduktion til alle væsentlige områder

Der kan læses mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg i vores afsnit, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Karin Have Mitchell, 58 53 77 80, khh@regionsjaelland.dk

Løn efter gældende overenskomst.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om to referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.

Psykiatrien Øst er røgfri for personale.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.