Jobbet "2 faste stillinger ledige for bioanalytikere/radiografer" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
     Har du lyst til at arbejde på et højt fagligt niveau, hvor alle har samme mål?  
 
I Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET på Rigshospitalet er målet at give patienterne de bedst mulige undersøgelser. 
 
På grund af opnormering har vi 2 stillinger ledige i Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET på Rigshospitalet-Blegdamsvej. Stillingerne er begge på 37 timer pr. uge og vagtfri.  
 
Vi tilbyder et afvekslende og fagligt udviklende job i KF-sektionen. Dagligt udføres patientundersøgelser ved vores lungefunktionsudstyr, SPECT/CT kameraer, PET/CT skanner og DEXA skanner. Endvidere foretager vi GFR-målinger og fremstiller radioaktive lægemidler. Vi har netop fået installeret 2 nye SPECT/CT kameraer. 
 
Som bioanalytiker/radiograf vil du dagligt arbejde tæt sammen med alle klinikkens faggrupper. Vi er en stor afdeling med 60 medarbejdere bestående af bioanalytikere, radiografer, sekretærer, læger, kemikere og fysikere.  
 
Afdelingen er i konstant udvikling og vi udfører mange specialiserede behandlinger og undersøgelser. I vores forskningsaktive afdeling deltager alle faggrupper i nationale og internationale kongresser med posters og foredrag.
 
Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og vi samarbejder godt både internt og tværfagligt med de kliniske afdelinger på Rigshospitalet. Hverdagen er spændende på afdelingen og ikke 2 dage er ens
.  
Du skal være uddannet bioanalytiker eller radiograf. Kendskab til specialet vil være en fordel, men ikke en forudsætning, da et oplæringsprogram vil blive tilrettelagt efter dine kvalifikationer. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig have lyst til at arbejde i et speciale med tæt patientkontakt. Endvidere skal du have gode IT-egenskaber og flair for at arbejde med teknisk udstyr. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil og ansvarsbevidst i forhold til dit arbejde. Alder, nationalitet og køn er underordnet.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Stillingen er til besættelse 1. februar 2018 eller snarest muligt.  
 
Ansøgningsfrist: Mandag den 15. januar 2018. Samtaler vil finde sted i uge 3 og 4.   
 
Kontakt 
Har du brug for yderligere information, kan du henvende dig til: KF-sektionens afdelingsbioanalytiker Birgit Krindel Beyer på telefon 35 45 95 03.