Jobbet "Sygeplejersker, ergoterapeuter og SOSU-assistenter til jobrotation i behandlingspsykiatrien" er udløbet

Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Midt

Søndersøparken 1, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Tag et fagligt hop - bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social 

Regionspsykiatrien Midt mangler vikarer til jobrotation, da nogle af vores sygeplejersker skal på specialuddannelsen i psykiatri. Er du sygeplejersker, SOSU-assistenter eller ergoterapeuter, og har du lyst til at være vikar for en sygeplejerske, er det dig, vi søger. Du vil som rotationsvikar få chancen for at skabe gode nye erfaringer og kompetencer, der konstant bliver styrket.

Vi søger 4 rotationsvikarer til henholdsvis Sengeafsnit for intensiv behandling og observation (M1), Sengeafsnit for affektive lidelser (A1), Sengeafsnit for psykotiske lidelser (P0) samt Sengeafsnit for psykotiske lidelser(P2).

Rotationsvikariatet vil gå fra den 12. marts 2018 til og med den 5. august 2018. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for to uges virksomhedspraktik i uge 9 og 10, for at lære den afdeling, man bliver rotationsvikar i, bedre at kende.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig, og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontakthjælp pr. 12. marts 2018.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktik vil du modtage dagpenge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne eller informationsmødet kan fås ved at henvende sig til HR Konsulent Lone Aagaard Østerbøg, tlf. 23 10 43 73

Ansøgningsfrist den 28. januar 2018
Der er ansøgningsfrist den 28. januar 2018, men da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.