Jobbet "Overlæge i Kirurgi" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt
Vi søger en overlæge med brede kirurgiske kompetencer, som samtidig har en profil inden for det øvre kirurgiske område. 
 
Kirurgisk afdeling 
Er aktuelt inde i en rivende udvikling, hvor vi med udgangspunkt i patienten sørger for gode patientforløb for den enkelte patient. Vi er langt med udvikling og implementering af den patientansvarlige læge. Vi har 43 senge i vore sengeafsnit, et stort endoskopiafsnit med mere end 8000 skopier om året, heraf ca. 250 ERCP´er. Der er stor ambulant aktivitet med mere end 6000 årlige besøg. Der er stor operativ aktivitet i et godt og tillidsfuldt samarbejde med operations- og anæstesi afdelingen. Afdelingen udfører bl.a. ca. 250 kolo-rektale indgreb, ca. 400 ingvinale hernier, ca. 200 ventrale hernier og ca. 350 galdeoperationer om året. Derudover akutkirurgi i betydeligt omfang. En del af vore operationer udføres på operationsrobot. Der er et dygtigt, motiveret og positivt personale i afdelingen, hvor vi har gode personlige relationer til hinanden. 
Afdelingen deltager i studenterundervisningen på flere forskellige niveauer samt i den postgraduate videreuddannelse for KBU læger, almen medicinske og gynækologiske uddannelseslæger samt kirurger. 
 
Din profil 
Du er speciallæge i kirurgi og/eller kirurgisk gastroenterologi med solid erfaring inden for akut kirurgi. Du må gerne have forskningserfaring. Du skal have lyst til at lære fra dig til dine kolleger fra alle faggrupper. Det er vigtigt, at du har stor faglig stolthed og – indsigt. Du har allerede 4-5 års erfaring som overlæge i Danmark og/eller Skandinavien. Vore ambitioner for kirurgien er høje – det forventer vi også dine ambitioner er. Du vil blive tilknyttet afdelingens øvre sektion. 
 
Yderligere oplysninger fås hos  
Ledende overlæge Per Helligsø, telefonnummer  79 97 35 10, e-mail: per.helligso@rsyd.dk 
Ledende oversygeplejerske  Annette Holm Lauridsen, mobil 30 43 21 40, e-mail: annette.h.lauridsen@rsyd.dk 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i forbindelse med ansættelsen og sker jf. overenskomst for overlæger.  
 
Ansøgningen  
Vi foretrækker at modtage din ansøgning elektronisk, og du bedes derfor søge via nedenstående link og medsende ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag. Ansøgningsfristen er fredag den 5. januar 2018, ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2.  
 
Vi kontakter dig i ansættelsesprocessen på den e-mail adresse, du opgiver.