Jobbet "Introduktionsstilling i Klinisk Mikrobiologi" er udløbet

Region Nordjylland

Klinisk Mikrobiologi: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
En 1-årig I-stilling i specialet klinisk mikrobiologi (nr.8001-30-63-i-02) er ledig til besættelse for reservelæge pr. 1. april 2017 eller efter aftale.
 
Klinisk Mikrobiologi betjener alle sygehuse og praktiserende læger i Region Nordjylland med mikrobiologiske prøver samt rådgivning vedrørende diagnostik og behandling af infektioner. Klinisk Mikrobiologi varetager ligeledes infektionshygiejne og forebyggelse af hospitalserhvervede infektioner. Dette giver mulighed for at lære om infektioner, samt forebyggelse og behandling af infektionssygdomme i et bredt tværfagligt samarbejdsmiljø med de kliniske afdelinger og almen praksis.
Klinisk Mikrobiologi er et forskningsaktivt speciale, og der er god mulighed for introduktion til forskning.
 
Afdelingen uddanner speciallæger i klinisk mikrobiologi, såvel i introduktionsstillinger som i hoveduddannelsesforløb.
 
Vi kan tilbyde dig et stimulerende miljø, hvor du vil få mulighed for at opnå gode kompetencer inden for klinisk mikrobiologi og infektionssygdomme i samarbejde med engagerede kolleger.
 
Stillingen har dagtjeneste med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig fra kl. 16,00 til kl. 20,00 i et 5-skiftet vagtrul alle ugens dage.
 
I ansættelsesproceduren vil der i henhold til regionens ansættelsespolitik blive indhentet referencer.
 
Har du spørgsmål, kan uddannelsesansvarlig overlæge Jurgita Samulioniene eller ledende overlæge Tove Ejlertsen Jensen kontaktes på telefon 97 66 53 81 og 97 66 53 78.