Jobbet "Uddannet lægesekretær til Øjenklinikkens sengeafsnit/akutafsnit søges på Rigshospitalet - Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Gostrup

Dit næste skridt
Har du øje for det gode patientforløb, er du engageret, ansvarsfuld og positiv, gerne med stor sekretærerfaring - og kan du se dig selv som en af afsnittets koordinatorer, så er du måske vores nye kollega.  
Øjenklinikken søger uddannet og gerne erfaren lægesekretær pr. 1. februar 2018 eller derefter. Stillingen er på vores sengeafsnit/akutte vagt. Stillingen er på 37 timer/uge på hverdage i dagtiden. Weekend/helligdags arbejde kan forekomme. Der er mulighed for hjemmearbejdsplads, men de fleste dage vil du arbejde på Glostrup matriklen.  
 
Om Øjenklinikken  
Øjenklinikken modtager patienter fra hele landet. Vi ser/behandler ca. 600 patienter dagligt. Klinikken er geografisk placeret på flere matrikler: Rigshospitalet – Glostrup, Kennedy Centret, Nordsjællands Hospital i Hillerød og Rigshospitalet - Blegdamsvej. Vi er ca. 360 ansatte, hvoraf de 60 er sekretærer.  
 
Som sekretær er du kernen i planlægningen og registreringen – og samtidig er du vores ansigt udadtil. Vores sengeafdeling og akutte vagt er placeret samme sted. Sekretærerne servicerer begge funktioner. Vi har 11 sengepladser, som primært er til hurtige kirurgiske forløb, og en akut klinik der har mellem 30-40 patienter hver dag. For at kunne servicere begge funktioner optimalt, må du påregne at din arbejdstid kan ligge mellem 7.30 om morgenen og 15.30 om eftermiddagen i rul med de 2 andre sekretærer.  
 
Der vil være mulighed for delvis hjemmearbejdsplads, men der forventes stor fleksibilitet mht. at møde ind ved sygdom og ferier. Til gengæld kan vi tilbyde et tæt samarbejde med ikke blot de andre sekretærer, læger og sygeplejersker i afsnittet, men også resten af klinikkens sekretærer. Vi vægter højt, at det skal være rart at komme på arbejde hver dag. Vi sætter en ære i at yde den bedste service til vore patienter, samt at den faglige kvalitet er i top.  
 
I Øjenklinikken lægger vi meget vægt på at alle patienter får en særdeles imødekommende og venlig behandling. Vi strækker os langt, for at imødekomme patienternes ønsker – også selvom det kan føre til mere omstændige arbejdsgange. Til gengæld fører flertallet af øjenspecialets behandlinger til bedre syn eller bedre livskvalitet, så de fleste af vores patienter er positive og glade.  
Som sekretær i Øjenklinikken, kan der i specielle tilfælde, forekomme arbejde på alle klinikkens matrikler.  
 
Om dig  
Du er uddannet lægesekretær, gerne med stor erfaring, har øje for og lyst til faglig udvikling.  
Du kan lide en omskiftelig hverdag, der kræver hurtig ændring af planlægningen og stor selvstændighed i prioritering af arbejdsopgaver.  
Du har flair for den direkte patientkontakt i receptionen, hvor opgaverne kan variere meget og en del uro og afbrydelser er en del af hverdagen.  
Du har indgående kendskab til og interesse i Sundhedsplatformen og erfaring fra tidligere arbejde i en Øjenklinik/-afdeling er en fordel, men ingen forudsætning.  
 
Vil du vide mere?  
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Lone Jakobsen på tlf. 3863 4705 .  
Ansøgningsfrist  
Fredag den 12. januar kl. 12.00, 2018.  
Der vil blive afholdt samtaler i uge 3 og 4.  
 
Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.  
Vi er en røgfri arbejdsplads.  
Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.