Jobbet "Ledende lægesekretær til Medicinsk Afdeling – Sydvestjysk Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Til en dygtig og kompetent lægesekretærgruppe fordelt på flere specialer, søger vi en ledende lægesekretær, som brænder for personaleledelse og sammen med øvrige funktionsledere og afdelingsledelsen vil lede en spændende og udviklingsorienteret afdeling.
 
Som ledende lægesekretær vil du komme til at stå i spidsen for 55 lægesekretærer. Udover det ledelsesmæssige personaleansvar, har du ansvaret for arbejdstilrettelæggelse i forhold til driften, planlægning, information og kompetenceudvikling af lægesekretærgruppen. Du har en vigtig rolle i forhold til opfyldelse af afdelingens mål samt at sikre høj faglig standard og trivsel i lægesekretærgruppen. 
 
Om Medicinsk Afdeling: 
Medicinsk afdeling er en spændende og dynamisk afdeling, som består af følgende specialer: Hæmatologi, Onkologi, Reumatologi, Endokrinologi, Nefrologi, Kardiologi, Gastroenterologi, Lungemedicin, Hæmodialysen, Palliativt team og diætisterne. De fleste afdelinger ligger på Esbjerg matriklen, og en enkel afdeling på Grindsted Sygehus. Medicinsk afdeling består af 4 store sengeafsnit og tilhørende ambulatorier til specialerne. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde i forhold til afdelingsledelsen, funktionsledergruppen, de specialeansvarlige overlæger, afdelingssygeplejerskerne og den ledende diætist.
 
Vores patienter kommer via den Fælles Akut Modtageafsnit (FAM). Patienterne indlægges på vores sengeafsnit til undersøgelse, pleje og behandling eller via henvisninger fra egen læge eller andre sygehusafdelinger til vores ambulatorier til udredning og behandling af medicinske sygdomme.
 
Vi søger en ledende lægesekretær som: 
- Er uddannet lægesekretær med en høj faglig profil 
- Har erfaring med det at være leder med en naturlig autoritet og en dialogbaseret ledelsesstil, hvor du møder medarbejderne tillidsfuldt, lyttende og involverende og samtidig stiller høje forventninger til dem. 
- Vil samarbejde med vores lægesekretærgruppe og sikre, at lægesekretærernes kompetencer og arbejdsopgaver tilpasses fremtidens krav og behov. 
- Er empatisk, engageret og omstillingsparat. Har evner til at opstille klare og tydelige mål og vise retning og har et godt organisatorisk overblik. 
- Kan igangsætte og understøtte forandringsprocesser og skabe rammer for selvstændig opgaveløsning og løbende forbedringer. 
- Har lyst til at bidrage med dine erfaringer og samarbejde med vores velfungerende tværfaglige ledelsesteam. 
 
Vi tilbyder: 
Et lederjob med stor mulighed for ledelsesmæssige og personlig udvikling. Ledelsesmæssige støtte og sparring af erfarne ledelseskollegaer. Meget engagerede og kompetente medarbejdere. Stillingen er en fuldtidsstilling, som ønskes besat pr. 1. marts 2018 eller efter aftale.
 
Løn- og ansættelsesforhold: 
I henhold til gældende overenskomst. 
 
Vil du høre mere: 
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Conny Olesen, 79 18 22 03, mail: conny.olesen@rsyd.dk 
Din ansøgning skal være os i hænde senest: Mandag den 15. januar 2018. 
Der afholdes ansættelsessamtaler ultimo januar. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.