Jobbet "introstilling i ortopædkirurgi" er udløbet

Landssygehuset

J.C. Svabosgøta, 100 Torshavn

Dit næste skridt

Ved Kirurgisk Center på Landssygehuset på Færøerne er en klassificeret introduktionsstilling i ortopædkirurgi, stillingsnummer 9704400-42-i-01 ledig til besættelse pr. 1. mai 2018 eller efter nærmere aftale. Ansættelsestiden er begrænset til 12 måneder.

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optageområde på ca. 50.000 mennesker. Landssygehuset har ca. 160 senge fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri og kirurgi med gynækologi og obstetrik.

Kirurgisk Center er sektioneret i parenkymkirurgi, ortopædkirurgi og gynækologi/obstetrik med seperate bagvagtsberedskaber. Desuden findes specialefunktioner indenfor øje-, øre-, næse- og halssygdomme samt tandklinik på afdelingen.

Ortopædien foregår på operationsgangen, i ortopædkirurgisk ambulatorium og afdelingens sengeafsnit. Den ansatte kommer til at indgå i en mellemvagts funktion fra 8 -15 i hverdagene. Mellemvagterne indgår ikke direkte i vagtarbejdet, derudover forventes at vedkommende kommer til at tage et par døgnvagter om måneden.

Kvalifikationer

  • Autorisation som læge og tilladelse til selvstændigt virke
  • Gode IT- kvalifikationer
  • Lyst og evner til at formidle viden til andre på afdelingen
  • Interesse område indenfor ortopædkirurgi

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem det Færøske Finansministerium og Hjálparlæknafelag Føroya (FAYL).

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Eyðfinnur Olsen, ledende overlæge på Kirurgisk Center, tlf.: +298 304500, lokal 5100, e-mail: lseydol@ls.fo

Hvis vedkommende som bliver ansat i stillingen, har arbejdet uden for de nordiske lande og/eller hvor udslæt af MRSA har været på arbejdspladsen de sidste 6 måneder, skal fremvises MRSA bevis inden første arbejdsdag

På vores hjemmeside www.ls.fo kan man læse om vores vision, mission og strategi under linket "leys størv"

Læs mere om Landssygehuset på vores hjemmeside www.ls.fo

Du kan få mere at vide om Færøerne på følgende hjemmesider:

www.tourist.fo  

www.sightseeing.fo

www.faroeislands.com

www.torshavn.fo

www.framtak.com

www.euraxess.fo