Jobbet "Social- og sundhedsassistent til geriatrisk afsnit G2, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 2 F, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Den nyopslåede stilling vil være på 32 timer pr. uge med ansættelse 01.03.18, med weekendvagt hver 2 weekend.

Om afsnittet

Ældresygdomme afsnit G2 er placeret i flotte ny renoverede lokaler med plads til 22 patienter.

Afsnittet har et udviklende arbejdsfællesskab, hvor alle tager medansvar for at løfte den faglige udvikling i afsnittet.

Vi ser os selv som specialister i medicinske sygdomme hos ældre mennesker, og er gode til at håndtere de udfordringer der opstår når ældre mennesker bliver akut syge.

Hvad kan vi tilbyde

Vi er et afsnit der prioriterer arbejdsmiljøet meget højt. Dette indbefatter bl.a.

  • En synlig ledelse i hverdagen
  • En god introduktion af vores nye kollegaer (mentorordning) samt modulopbygget undervisning det første år
  • Plads til humor, arbejdsglæde og teamsamarbejde
  • Indflydelse på egen vagt plan, så arbejdsliv og privatliv hænger sammen
  • Et godt uddannelsesmiljø for vores elever og studerende

Vi søger

SSA med bred erfaring eller lidt erfaring, det vigtigste er at du har lyst til arbejde med ældre mennesker i et godt miljø, har gode samarbejdsevner og mod på selvstændigt arbejde og har lyst til helhedspleje hos ældre mennesker.

Er du i tvivl?

Er du stadig usikker på om geriatrien er det rigtige job for dig, så ring og aftal et uforpligtigende møde, hvor du kan se vores afsnit, møde vores dejlige personale og få en snak om, hvorfor det er så spændende at arbejde med den ældre patient / borger.

Så søg en stilling hos os.

Ved behov for yderligere information kan rettes henvendelse til afdelingssygeplejerske Maria Qvortrup, 24 96 97 62 eller souschef Lisa Hansen, 58 55 95 18.

Samtaler torsdag og fredag i uge 4

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave