Jobbet "Radiograf søges til Amager og Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Radiograf med klinisk vejlederfunktion til Amager og Hvidovre Hospitaler, med virke på Hvidovre Hospital.

Er du uddannet radiograf med min. 2 års erfaring, og har du et ønske om at uddanne dig til klinisk vejleder, eller er du allerede uddannet som klinisk vejleder, har vi en stilling som radiograf i blandede vagter med tilhørende klinisk vejlederfunktion ledig pr. 1-1-2018.

 

Du vil indgå i vores uddannelsesteam på AHH, der består af 1 klinisk uddannelsesansvarlig radiograf og 7 kliniske vejledere, der vejleder studerende fra alle radiografuddannelsens tre semestre. Vi lægger stor vægt på, at vejledning af studerende tager afsæt i og udfordrer den enkelte med det formål at understøtte udvikling af kritisk refleksiv tænkning.

Du vil desuden indgå i gruppen af vagtbærende radiografer, der er knyttet til modaliteterne DR, gennemlysning, CT og UL.

 

Radiologisk sektion Hvidovre er normeret til 5 sekretærer, 68 radiografer, 4 Social- og sundhedsassistenter og 24 læger, der arbejder tæt sammen i et godt fagligt og socialt funderet miljø.

God undersøgelseskvalitet, patienttilfredshed og uddannelse af studerende har høj prioritet i vores hverdag.

Humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samværsform.

Vi servicerer hospitalets og på specifikke områder regionens kliniske afdelinger, ambulatorier, skadestuen og psykiatrien i område syd.

Ud over modaliteterne DR, gennemlysning, CT og UL, har vi også MR og PET-CT i afdelingen.

 

Hvis ovenstående tiltaler dig, og du tillige har forståelse for betydningen af god service og et godt arbejdsmiljø, er det dig vi venter på.

 

Hovedindsatsområderne for hospitalet er kvalitet, patientsikkerhed og kvalitet i behandlingen samt forsknings- og universitetstilknytning.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten på området.

 

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger hos klinisk uddannelsesansvarlig radiograf Lise-Lotte Egedius Lise-Lotte.Egedius@regionh.dk

 

Ansøgningsfrist er den 15-1-2018.

 

Ansøgningen sendes via regionens elektroniske system.