Jobbet "Afdelingslæge til Mavetarmkirurgisk" er udløbet

Region Nordjylland

Mave- og Tarmkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Mavetarm Kirurgisk Speciale, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital
 
Afdelingslæge til Mavetarmkirurgi 
 
I forbindelse med fuld etablering af tarmscreeningsprogrammet har vi en nyetableret stilling som afdelingslæge. Tilknytningen kan være til enten det Kolorektale fagområde eller alternativt fagområdet for Akut Kirurgi alt efter præference.
Tiltrædelse 1. februar 2018 eller efter aftale.
 
Ved ønske om tilknytning til det Kolorektale fagområde er hovedfunktionen at varetage både maligne og benigne tilstande indenfor kolorektalkirurgi. Afhængig af faglige kompetencer og interesse kan tilknytningen primært blive til den nedre maligne eller benigne kolorektalkirurgi.
 
Ved ønske om tilknytning til fagområdet Akut Kirurgi er hovedfunktionen de akutte kirurgiske patienter og den øvre benigne kirurgi samt endoskopiske funktioner. Afdelingen har en omfattende aktivitet indenfor avanceret endoskopi, som naturligt vil være en del af arbejdsopgaverne.
 
For begge fagområdetilknytninger må det dog forventes, at stillingen omfatter deltagelse i den akutte kirurgi inden for både øvre og nedre kirurgi.
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i kirurgi med interesseret for et af de to fagområder. Det forventes, at ansøger også ønsker at deltage i afdelingens forsknings- og undervisningsaktivitet samt på sigt gennemgår relevante fagområdeuddannelse.
 
Ansatte indgår i 7-9 skiftet tilstedeværelsesvagt (bagvagt) alternerende med 1.reservelæger.
Udetjeneste forekommer iht. overenskomstens regelsæt.
 
Ansøgningsfrist 17. januar 2018
 
Yderligere oplysning om stillingen og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledende overlæge Inge Bernstein, i.bernstein@rn.dk eller sekretær for specialeledelsen Anja Kolmos, Mail a.kolmos@rn.dk,  tlf. 97 66 11 72