Jobbet "Barselsvikar for bioanalytiker til Klinisk Patologisk Anatomi, histologisk afsnit, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Er du uddannet bioanalytiker og har interesse for at arbejde i det patologisk anatomiske speciale? Så er det dig, vi søger. Vi har i Klinisk Patologisk Anatomi (KPA) et ledigt begivenhedsbestemt barselsvikariat, som vi gerne ser besat pr. 1. marts 2018 eller efter nærmere aftale. 
 
KPA er opdelt i henholdsvis et cytologisk afsnit og et histologisk afsnit. Dit job vil være i histologisk afsnit.   
 
Vi søger: 
  • en uddannet bioanalytiker, der er 
  • ambitiøs og målrettet 
  • omhyggelig og kvalitetsbevidst 
  • struktureret og fleksibel  
  • god til at kommunikere og samarbejde 
  • positiv indstillet og har et godt humør 
  • og nysgerrig på nye udfordringer. 
 
Vi er:  
Klinisk Diagnostisk Afdeling (KDA) er en fælles laboratorieafdeling, som ud over patologien også omfatter specialerne Klinisk Biokemi, Klinisk Immunologi, Klinisk Mikrobiologi og Infektionshygiejne og Molekylærbiologi. Vi er et højt udviklet laboratorium med mange automatiserede processer i de forskellige specialer. I KPA har vi bl.a. en fuldautomatisk indstøbningsmaskine (AutoTEC) og har for nylig, som det andet sted i Europa, indført en fuldautomatisk skærerobot (AS410). 
 
I hele KDA er der ansat ca. 200 medarbejdere, hvor bioanalytikerne udgør størsteparten. Afdelingen ligger i nye og moderne fysiske rammer i laboratoriehuset på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og har alene indenfor KPA en årlig analyseproduktion på ca. 23.000 histologiske prøver, 2.500 cytologiske prøver og ca. 30.000 smearprøver.  
 
Vi tilbyder: 
En spændende og travl hverdag i et godt arbejdsmiljø blandt hjælpsomme og engagerede kollegaer. En arbejdsplads med mange nye udfordringer og med fokus på høj kvalitet over for vores patienter og rekvirenter. Vi er en arbejdsplads med fokus på udvikling såvel fagligt som personligt. Vores afdeling er desuden præget af en høj grad af selvstændighed, ansvarsfølelse, respekt, samarbejde, en effektiv drift og et godt humør.  
 
Løn og ansættelsesforhold: 
Efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske bioanalytikere.  
 
Øvrige oplysninger: 
Oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til: Konstitueret driftsleder, bioanalytiker Bente Kristensen tlf. 7918 5837  
 
Ansøgning: 
Ansøgningen stiles til Klinisk Patologisk Anatomi, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg og sendes elektronisk via jobopslag. 
 
Ansøgningsfristen er den 19. januar 2018. Vi holder samtaler i uge 4, 2018.