Jobbet "Sygeplejersker, SO-SU og sygeplejestuderende som timelønnede afløsere" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Gynækologisk sengeafsnit søger sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og sygeplejestuderende som timelønnede afløsere. 
Som personale arbejder vi for, at vores patienter modtager pleje og behandling på et højt fagligt niveau, at deres forløb er sammenhængende og veltilrettelagte, samt at de oplever sig godt behandlet. Det er derfor vigtigt du har lyst til, at bidrage med et stort fagligt engagement og mestrer dialog og patientinddragelse. 
Sengeafsnittet består af 23 sengepladser. Disse er fordelt på almen-, onkologiske og urogynækologiske patienter. Patientforløbene veksler mellem korte og standardiserede forløb og længere komplekse indlæggelsesforløb. Herunder palliativ og terminal pleje af onkologiske patienter med åben indlæggelse. 
Derudover består afsnittet af en døgnåben gynækologisk akutklinik med direkte henvisning i afdelingen, og en klinik for patienter med tidligere graviditetsproblemer. 
Dine arbejdsopgaver vil være afstemt i forhold til dine kompetencer og som udgangspunkt arbejder du tæt sammen med en sygeplejerske. En væsentlig del af opgaverne er rettet mod patienternes fysiske plejebehov indenfor hygiejne, mobilisering og ernæring. 
 
Vi ønsker en kollega, der har: 
Interesse indenfor gynækologi og kirurgisk sygepleje 
En professionel tilgang til faget og brænder for høj sygeplejefaglig kvalitet 
Gode samarbejdsevner 
 
Vi kan tilbyde dig: 
En afdeling der har fokus på faglighed, der stiller store krav til den sygeplejemæssige opgave og den pædagogiske tilgang 
Engagerede kollegaer der ønsker Herlevs bedste arbejdsplads 
Fokus på dokumentation og kvalitetsudvikling 
8-timers vagter fordelt på dag- og aftenvagt både hverdage og weekender 
 
Ansættelsesvilkår: 
Du vil starte med to introduktionsvagter. 
Vi respekterer selvfølgelig dine ferieplaner.  
 
Har du lyst til at høre nærmere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ergül Abdulovski på tlf.nr.: 38 68 60 24 eller mail: ergul.abdulovski@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist: Den 31. januar 2018 
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.