Jobbet "Afdelingslæge til Sexologisk Klinik" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ole Maaløes Vej 14, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Afdelingslæge søges til Sexologisk Klinik, Psykiatrisk Center København

Sexologisk Klinik søger afdelingslæge, speciallæge i psykiatri eller børne- ungepsykiatri, snarest.   

Sexologisk Klinik varetager såvel regions- som specialfunktionsbehandling af en række sexologiske lidelser. Klinikken tilbyder udredning, rådgivning og psykoterapeutisk behandling til patienter med transseksualitet, seksualkriminelle, seksuelle afvigelser samt patienter med almene sexologiske problemstillinger.
 
Klinikkens personale består af ca. 20 behandlere, heraf 4 speciallæger i psykiatri, 1 professor, yngre læger, 9 psykologer, 1 psyko-fysioterapeut og en psykomotorisk terapeut.  

Vi tilbyder

En stilling, hvor udredning, behandling og samarbejde er i fokus. En dynamisk, udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, selvstændigt arbejde, tæt samarbejde med et højt kvalificeret personale og gode muligheder for psykoterapeutisk træning - og et arbejdsmiljø, hvor centrets værdigrundlag respekt, faglighed, ansvar og engagement er er kendetegnende.   

  • Intern og exksern supervision ved godkendte supervisorer
  • Tværfagligt miljø
  • Sexologisk Councellor uddannelse
  • Mulighed for efteruddannelse

Afdelingslægen vil skulle kunne forestå psykiatriske vurderinger samt udredning, rådgivning og behandling af såvel enkeltpersoner som par indenfor følgende kategorier:

  • Psykogene seksuelle dysfunktioner
  • Seksuelle dysfunktioner på baggrund af fysisk lidelse el. handicap
  • Seksuelle udviklingsforstyrrelser
  • Transkønnede
  • Seksuelle afvigelser
  • Seksualkriminelle
Vi ønsker
En erfaren og selvstændig læge med gå-på-mod og gode samarbejdsevner. Grundigt kendskab til det voksen eller børne- unge psykiatriske speciale, sexologisk behandling samt psykoterapeutisk uddannelse er en fordel.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er fuldtid.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos overlæge Ellids Kristensen på telefon 38 64 71 50. Stillingsbeskrivelse kan fremsendes ved kontakt til  berit.olieu@regionh.dk. 

Ansøgning
 Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer og sendes elektronisk.
Ansøgningsfrist: Mandag d. 29. januar 2018 kl. 12.00.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

I henhold til gældende lovkrav skal der ved ansættelse på Sexologisk Klinik forevises ren børneattest. PCK indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse