Jobbet "Lægesekretær til Gynækologisk Klinik på Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret  
 
Vi har et ledigt barselsvikariat som uddannet lægesekretær på 32 – 35 timer/uge, til besættelse pr. 1. februar – 31. august 2018. Har du lyst til at arbejde i en spændende og travl klinik, med et alsidigt speciale og et godt tværfagligt samarbejde, hører vi gerne fra dig.  
 
Vil du være en del af et imødekommende, selvstændigt og dygtigt lægesekretærteam, så er det dig vi er på udkig efter. Vi er et velfungerende team på 8 lægesekretærer og 1 sundhedsservicesekretær, med alt fra nyuddannede til erfarne medarbejdere, der de seneste år har arbejdet på at skabe og sikre en ideel arbejdsdag for alle. Vi arbejder med stort fokus på at optimere vores nye opgaver og arbejdsgange efter implementeringen af Sundhedsplatformen.  
 
Klinikken består af et ambulatorium, en akut modtagelse, to sengeafsnit - ét til elektive og ét til akutte indlæggelser, samt et center for seksuelle overgreb. Vi tilbyder behandling for gynækologiske lidelser med højtspecialiserede funktioner indenfor bl.a. kirurgisk onkologi, endometriose og transseksualisme.  
 
Vores arbejde som lægesekretærer er alsidige, og består bl.a. af telefonisk service, arbejdslister i SP som kodefordeler, åbne kontakter med fejl, færdigregistrering, book best. ord., epikriser mm. Vi håndterer arbejdslister fra indlæggelser, operationer, akutmodtagelsen
og vores ambulatorium. Ligeledes har vi skriveopgaver i form af konferencer, pensionsanmodninger og LÆ-attester.  
 
Vi kan tilbyde dig en stilling i en udadvendt funktion, hvor du får:  
  • varierede arbejdsopgaver med forskellige funktioner og egne ansvarsområder
  • et tæt samarbejde faggrupperne imellem
  • tæt patientkontakt, både telefonisk og personligt
  • fokus på et rart arbejdsmiljø, høj service og udvikling, hvor vi gør en forskel for patienterne
  • professionelle, ambitiøse og engagerede kollegaer
  • et godt arbejdsklima, hvor omgangstonen er fri og uformel, og hvor vi har fokus på løsninger og muligheder
  • medindflydelse på din arbejdsdag og mulighed for fleksibel arbejdstid  
Læs mere om os og klinikken på: www.gynaekologi.rh.dk  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Har du lyst til at høre mere om stillingen eller besøge os i klinikken, er du velkommen til at kontakte Gynækologisk sekretariat på tlf. 35 45 04 06 eller oversygeplejerske Charlotte Strømberg på tlf. 35 45 84 76.  
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 15. januar 2018 kl. 12.00 og ansættelsessamtaler planlægges til fredag d. 19. januar 2018.  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.