Jobbet "Distrikt sygeplejerske eller ergoterapeut søges" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Møntmestervej 17, 2400 København NV

Dit næste skridt
Er du en ambitiøs, udadvendt sygeplejerske eller ergoterapeut og har du lyst til at arbejde med FACT, så er du måske vores kommende kollega.  
 
Som sygeplejerske, i Distrikt Psykiatrisk Center Bispebjerg/Brønshøj, bliver du en del af et center, som prioriterer udvikling og faglighed højt.    
 
Vi er pr. 1. maj-16 startet med, at arbejde som 3 F-ACT teams. F-ACT er et forskningsprojekt som fortsætter i 2 år og som sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i sit sygdomsforløb.    
 
Vores hverdag er præget af dynamik og arbejdsglæde. Vi arbejder Recovery orienteret og derfor arbejder vi målrettet med patienternes ønsker, drømme og håb for livet. Vi brænder for vores patienter og søger hele tiden at give dem, den bedste behandling.  
Vi er en bred sammensat personalegruppe, der er ansvarsfulde, omsorgsfulde og med et højt fagligt og socialt engagement. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på trivsel og faglig udvikling. 
Du vil blive en del af et stort tværfagligt center og kommer enten til at blive en del af en sygeplejerske gruppe på 18 eller en ergoterapeut gruppe på 4, hvor kvalifikationerne er helt i top.   
 
Vores arbejdsdag er alsidig:   
 
Vi er kontaktperson for en gruppe patienter og vores arbejdsopgaver består bl.a. af:   
- vi afholder ambulante samtaler.   
- vi tager på hjemmebesøg.   
- Vi dokumenterer direkte i journalen og udarbejder behandlingsplaner.   
- Vi indgår i undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende. 
- Vi foretager bl.a. ADL, AMPS vurderinger mv (Som ergoterapeut)    
- Vi varetager medicinadministration (Som sygeplejerske). 
 
Vi er en engageret personalegruppe med høj grad af faglighed, som understøttes gennem supervision og undervisning. Du vil få mulighed for stor indflydelse på egne arbejdsopgaver.   
 
Der vil blive lagt vægt på, at du har psykiatrisk erfaring, er faglig engageret, fleksibel og kan lide at have "flere bolde i luften" og tager dette med et smil. Du har gode samarbejdsevner, er en ”team-player” men også kan arbejde selvstændigt. At du er interesseret i kvalitetsudvikling og ser mulighederne i forandringer.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.   
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende sygeplejerske Nadja Lauesen på telefon nr.: 61467848   
 
Ansøgningsfristen er den 11.01. 2018 kl. 12.00. Vi forventer, at afholde jobsamtalerne d. 17-01-18.  
 
Ansættelsesvilkår:   
Stillingen er på 37 timer ugentligt og med ansættelsesstart 1. marts 2018.