Jobbet "Psykiatrisk akutmodtagelse (PAM) i Vejle søger social- og sundhedsassistent" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Nordbanen 5, 7100 Vejle

Dit næste skridt
Psykiatrisk akutmodtagelse (PAM) i Vejle søger social- og sundhedsassistent 
 
Vi mangler i den psykiatriske akutmodtagelse i Vejle en social- og sundhedsassistent. Stillingen er på 28 timer fortrinsvis i nattevagt i lige uger. 
I Psykiatrisk Akutmodtagelse modtages patienter med akutte psykiatriske problemstillinger. Patienter vurderes af en læge efter triagen og ved denne vurdering kan social- og sundhedsassistenten være med til at vurdere patientens behov, og hvad den videre plan indebærer.  
Udover modtagelsen og vurdering af akutte patienter, har PAM et lille sengeafsnit med 8 stuer. På disse stuer kan patienter være indlagt i op til 48 timer, og det er også her plejen af ambulante ECT-patienter varetages. Som social- og sundhedsassistent i PAM arbejder man både med den akutte del, og som kontaktperson for de indlagte patienter. 
Vi har i PAM en varieret og spændende hverdag, og der kan være fart over feltet.  
 
Som personalegruppe består vi af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og vi står sammen og hjælper hinanden.
 
Vi tilbyder:  
En spændende og foranderlig hverdag 
En god personalegruppe 
Grundig oplæring 
Gode rammer for faglig og personlig udvikling. 
 
Du kan lide:  
Har lyst til at have med akut psykiatri at gøre 
Kan lide korte patientforløb 
Er i stand til at holde overblik i en til tider hektisk hverdag 
Har gerne psykiatrisk erfaring 
 
Du kan kontakte funktionsleder Dorthe Lunding på tlf. nr. 99 44 75 23 eller personalet i PAM på telefon 99 44 77 90, såfremt du ønsker yderligere oplysninger.