Jobbet "Afdelingslæge på Ortopædkirurgisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Ortopædkirurgisk afdeling, Esbjerg/Grindsted, søger en afdelingslæge pr. 1.marts 2018. Funktionsområdet er indenfor traumatologi.
 
Vi søger:  
En afdelingslæge med ortopædkirurgisk erfaring samt dokumenteret kendskab til området traumatologi. Vagt i henhold til overenskomst. Aktuelt 7 15-09 vagter på 8 ugers rul.. Det forventes, at du deltager på normal vis i bagvagtsfunktionen i afdelingen, men med hovedbeskæftigelse indenfor traumatologi.  
 
Vi forventer, at du kan deltage i og tage ansvar for:  
Ortopædkirurgisk stuegang, ambulatoriefunktion, behandlingsindikationer og behandlinger/ operationer indenfor traumeområdet. Deltagelse i læge- og studenterundervisning på forskellige niveauer samt undervisning af andre personalegrupper. Afdelingens almindelige kliniske arbejde, udviklingsopgaver med fokus på kvalitetssikring og udvikling indenfor traumeområdet. 
 
Vi tilbyder: 
  • At du indgår i afdelingens traumesektor. 
  • Oplæring indenfor traumeområder herunder den specialiserede del. 
  • Mulighed for udvikling ikke kun på det kliniske plan, men også arbejde med kvalitetssikring. 
  • Stillingen er oplagt til en nyuddannet speciallæge. 

Lidt om afdelingen:  
Afdelingen er en bred baseret specialafdeling med stor traumatologisk funktion. Derudover er der funktion indenfor primær alloplastik af både knæ, hofte samt skulder. Herunder også revisionskirurgi af knæ- og hoftealloplastikker. Skulder/albue sektoren har regionsfunktion. Der findes ligeledes håndkirurgi, fod-/ankelkirurgi, artroskopisk kirurgi og infektions- og amputationskirurgi. Traumatologien er placeret i Esbjerg, men ambulatorier og dagkirurgiske funktioner kan forekomme i Grindsted. Afdelingen er normeret med ledende overlæge, 15 overlæger, 6 afdelingslæger, 3 1. reservelæger og 6 reservelæger.  
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. 
 
Yderligere oplysninger: 
Yderligere oplysninger kan fås ved ledende overlæge Lars Hansen på 79182111. Du vil få kontakt til vores sekretær Christina Staal, der vil søge for kontakt. 
 
Ansøgning sker elektronisk. 
Motiveret ansøgning, der forholder sig til de syv kompetenceområder og i videst mulig omfang dokumenterede kvalifikationer indenfor disse sendes elektronisk.  
 
Bedømmelse af ansøgere til stillingen finder sted i overensstemmelse med Retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Syddanmark. 
 
Ansøgningsfrist. 31. januar 2018