Jobbet "Lægesekretær til Obstetrisk Klinik" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret  
 
Obstetrisk Klinik søger uddannet lægesekretær 37 timer ugentligt  
 
Obstetrisk Klink søger uddannet lægesekretær til vores svangreambulatorium pr. 1.3.18 eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer/uge.  
 
Vi har brug for en ny kollega, der sammen med os, vil løfte de daglige opgaver. Du skal være fleksibel og sætte pris på det tværfaglige samarbejde samt bidrage positivt til vores fællesskab.  
Vi er en velfungerende sekretærgruppe på 17 lægesekretærer, som hjælper hinanden på tværs af afsnittene. Vi har et godt sammenhold og en god tone.  
 
Du vil være en del af vores ambulatoriesekretariat, som varetager besvarelse af telefoner, indkaldelse af patienter til ambulante kontroller hos læge, jordemoder og ultralyd, samt varetager opgaverne i forbindelse med arbejdslister i Sundhedsplatformen.  
 
Der vil herudover være vagter der skal dækkes på vores akutafsnit/fødemodtagelse, primært på helligdage samt ferier og sygdom, disse vagter deles af alle sekretærer. Dagvagten er fra kl.8-15, aftenvagt fra kl. 15-22, og weekend- og helligdagsvagter fra kl. 8-15.  
Vi har en sekretær ansat i fast aftenvagt hver 2. uge. Derudover er der en fast gruppe af sekretærer, der dækker de øvrige vagter.  
 
Ud over ”egne” opgaver er det vigtigt, at du hen ad vejen opnår kendskab til klinikkens øvrige sekretæropgaver, således at vi opnår fleksibilitet i vores opgaveløsning.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Oversygeplejerske Pernille Emmersen, tlf.: 35 45 82 98, mail: anne-pernille.emmersen@regionh.dk  
 
Du er også hjertelig velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg og en samtale.  
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 11. januar 2018.  
 
Ansættelsessamtaler afvikles: Uge 3-4.  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.