Jobbet "Introduktionsstilling til Neurologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Har du færdiggjort KBU og overvejer du neurologi eller klinisk neurofysiologi som dit kommende speciale?

Ved Neurologisk Afdeling, SUH, er tre introduktionsstillinger i neurologi ledige til besættelse 01.03.18 eller efter nærmere aftale.

Vi er en afdeling, hvor uddannelse vægtes højt og er naturligt integreret i det daglige kliniske arbejde. Vi har eksempelvis:

  • Speciallægesuperviserede forambulatorier
  • Stuegangsfunktion, hvor du altid arbejder sammen med en speciallæge
  • Dubleret forvagt døgnet rundt, dvs. du altid har en yngre læge- makker med i vagt, hvor vi forsøger at matche mere erfane med mindre erfarne
  • Foruden de obligatoriske kurser i intro-stillingen, mulighed for op til 6 uddannelsesdage under din ansættelse, hvor du eksempelvis følger din vejleder i ambulatoriet, går med i neuroradiologien, i trombolysen, i neurofysiologien, eller anden specialerelevant aktivitet efter eget ønske
  • Faste ugentlige undervisningsseancer for YL, journal club og patientdemonstrationer
  • Fast debriefing efter nattevagt sammen med bagvagten

Vores afdeling har en god omgangstone og plads til faglig sparring med alle læger.

Om afdelingen
Vi varetager udredning og behandling af neurologiske patienter indenfor alle neurologiske subspecialer, og du får derfor mulighed for en bred introduktion til specialet, både de akutte og de ambulante patientforløb.

Aktuelt er vi et team bestående af 25 speciallæger og 20 yngre læger.  Som yngre læge er man ansat i uddannelsesstilling (KBU, introstilling, side- eller hoveduddannelse) eller uklassificeret stilling.

Afdelingen er forskningsaktiv, og har aktuelt syv ph.d. forløb, og du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med klinisk forskning under din ansættelse, hvis du har kvalifikationer og interesse herfor.

Ansøgningsfrist 17.01.18

Ansøgning modtages elektronisk.

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital her

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.