Jobbet "Afdelingslæge med særlig interesse for traumatologi og hoftefrakturpatienter søges til Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev Hospital." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Vi søger en speciallæge i ortopædisk kirurgi til en fast stilling som afdelingslæge med særlig tilknytning til hoftefrakturafsnittet på Herlev Hospital. Stillingerne ønskes besat af speciallæge med interesse og kunnen inden for traumatologi og hofteprotesekirurgi samt dokumenteret forskning. Fremtidig deltagelse i forskningsaktiviteter i afdelingen lægges der stor vægt på. Stillingen er til besættelse den 1. marts 2018 eller efter nærmere aftale.  
 
Stillingen er med bagvagtsfunktion. 
Afdelingslæger, R1 og i mindre udstrækning overlægerne udgør bagvagtslaget. Vagterne går fra kl. 07.45- 20.45 og er med tilkald fra hjemmet fra kl. 20.45.  
Afdelingslægen skal regne med, at være sat til én enkelt hverdag i skadestuen pr. måned. 
 
Ortopædkirurgisk afdeling er placeret på to matrikler på henholdsvis Herlev og Gentofte Hospital. Afdelingen på Herlev Hospital dækker al akut ortopædkirurgi i Region Hovedstadens Område Midt, der omfatter Herlev og Gentofte Hospitals optageområde. Afdelingen har højt specialiseret funktion på skulder- og albuekirurgi samt håndkirurgi. Regionsfunktion på fod- og ankelkirurgi. Afdelingen har derudover en betydelig produktion af hofte- og knæprotesekirurgi samt idrætskirurgi.   
 
I hoftefrakturafsnittet modtages og opereres ca. 550 patienter årligt. Selve afsnittet har 22 sengepladser, og stuegangen fordeles daglig mellem ortopædkirurger og ortogeriaterteam. 
 
Yderligere oplysninger om afdelingen kan findes på hospitalets hjemmeside.  
 
Du skal i din ansøgning forholde dig til de 7 lægeroller: medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel.  
 
CV samt speciallægeautorisation skal ligeledes vedlægges ansøgningen.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Ansøgningsfrist: 17. januar 2018 
 
Ønskes yderligere oplysninger om stillingen kan områdeansvarlig overlæge Jens Peter Alva-Jørgensen kontaktes på tlf.nr. 38 68 95 65 eller mail: jalv0003@regionh.dk