Jobbet "Introduktionsstilling i kirurgi til Mave-Tarmkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Introduktionsstilling med stillingsnummer 3800S10-30-i-1 opslås hermed til besættelse 01.02.18 eller efter aftale.

Vi tilbyder

En ansættelse hvor vi garanterer, at du opnår målbeskrivelsens operative færdigheder som et absolut minimum.

En individuel uddannelsesplan hvor tyngden kan fokuseres på særlige ønsker alt efter allerede opnåede færdigheder/interesser. Har du allerede en intro kan uklassificeret stilling tilbydes på lige vilkår (post-intro). 

Vederlagsfri deltagelse i kurser med løn. Vi forventer, at du under den etårige ansættelse som et minimum gennemfører

 • DAVOS – International Gastrointestinal Surgery Workshop/Training course. Et intensivt kursus i Schweiz som er et must. Indplacering efter erfaring som basic eller intermediate. April 2018/2019. Se mere på www.davoscourse.ch
 • ATLS – Advanced Trauma Life Support. Sidste halvår af introstillingen. Se mere på www.atls.dk
 • DUDS introkursus i abdominal ultralyd. April 2018/2019. Se mere på www.duds.dk
 • Simulationskursus i endoskopi (obl.)
 • Simulationskursus i laparoskopi (obl.)
 • Operativt kursus på grise (obl.)

Og derudover hvad du i øvrigt selv har af ønsker til relevant kursusaktivitet m.v. – vederlagsfrit.

Oplæring i operative færdigheder sker fokuseret. Med skemalagte perioder af typisk tre måneders varighed med fokus på et indsnævret område f.eks. generel laparoskopi/galdekirurgi, herniekirurgi, endoskopi m.v. således at kontinuitet sikres som led i opnåelse af selvstændige kompetencer. Al oplæring vil ske superviseret af speciallæge eller erfaren 1. reservelæge.

Oplæring i de ikke-operative færdigheder sker løbende i vagten og i dagtid.

Herunder er der rig mulighed for forskning. Afdelingen har Forskningsansvarlig overlæge, flere kliniske lektorer og som et nyt tiltag fastansatte Ph.d. studerende der har sin daglige gang på afdelingen samt deltager i vagtarbejdet. Der er flere projekter du kan deltage i, og har du selv en ide, hjælper vi gerne med at starte projektet op.

Løn efter overenskomst med tillæg (i form af cirka beløb i nutidskroner)

 • Afdelingsspecifikt tillæg på 24.000 kr. årligt
 • ATLS tillæg (når kursusbevis er i hus) på 13.000 kr. årligt
 • Mellemvagtstillæg på knap 20.000 kr. årligt
 • Ved funktion som uddannelsesassisterende YL yderligere et tillæg på 26.000 kr. årligt
 • Ph.d. 17.000 kr. årligt

Herudover mulighed for engangsbeløb ved antaget poster, kasuistik, medforfatterskab 5.000 kr. og ved førsteforfatterskab 10.000 kr. Maks samlet 15.000 kr. årligt.

Der er som regel i afdelingen mulighed for aflønnede interessetimer og udbetalt merarbejde. Altså yderligere en mulighed for lønnet erhvervelse af stor erfaring i et supergodt arbejdsklima hvis du har tiden og lysten.

Vi forventer

Fagligt engagement. Ansvarsfuld og kollegial adfærd. Positiv indstilling. Interesse for specialet og samarbejde.

Vi kvitterer med ovenstående og hjælper med at sikre dig de bedst mulige forudsætninger for at søge hoveduddannelse.

Slagelse Sygehus er et akutsygehus. Vi har en stor fælles akutmodtagelse og et optageområde på ca. 350.000 borgere.

Selve Mave-Tarmkirurgisk Afdeling er funktionsmæssigt opdelt i et øvre-/akut team, et kolorektalt team og et endoskopi team.

Der er udover almene kirurgiske indgreb fokus på avanceret galde- og herniekirurgi, akut kirurgi, avanceret endoskopi og så har vi en stor kolorektal sektion der dagligt udfører flere indgreb på tyk- og endetarm primært kræftoperationer. Til dato har vi udført flest TA-TME procedurer i Danmark.

Vi har en meget stor akut aktivitet i et godt samarbejde med akutafdelingen, hvor vi ligeledes modtager traumer, 500/år.

Vagten på afdelingen dækkes af fire vagtlag

Forvagt – i delt vagt (KBU og lægevikarer)

Mellemvagt – i delt vagt (intro- og nye hovedudd.læger)

Bagvagt – i delt vagt (R1, afdelings- og overlæger)

Overlægevagt i tilkald fra kl. 17.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Jens Krøigaard, 29 17 51 73, jkra@regionsjaelland.dk eller ledende overlæge Mona Skarbye, 20 58 44 56.  

Ansøgningsfrist 25.01.18

Samtaler afholdes løbende

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave