Jobbet "Sygeplejerske i vikariat til endoskopiafsnittet, Sjællands Universitetshospital, Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt

Vi vil gerne udvide ansøgerkredsen og genopslår derfor et vikariat.

Endoskopiafsnittet er en del af en stor kirurgisk afdeling, som har funktioner både i Køge og i Roskilde. Vi varetager det daglige arbejde i et nært og dynamisk samarbejde med både kirurgiske og medicinske gastroenterologiske læger.

Endoskopiafsnittets funktionsområde er gastro-, sigmoideo-, koloskopi, anlæggelse af PEG-sonde, endoskopisk mucosaresektion, ballonenteroskopi, endoskopisk ultralydsundersøgelse, ERCP og stentanlæggelser. I disse år hjemtages og udvides med flere og mere avancerede endoskopiske procedure, hvor vi har regionsfunktion. Dvs. vi arbejder med god sygepleje til såvel de basale undersøgelser, som den avancerede undersøgelse og behandling.

På nuværende tidspunkt er fire af vores sygeplejersker specialuddannet til at udføre koloskopier. to sygeplejersker er uddannet til at give propofolanæstesi (NAPS).

De fleste af vores patienter er ambulante, og derudover modtager vi indlagte patienter, primært fra Kirurgisk og Medicinsk Afdeling.

Vi har 6 endoskopistuer. Afsnittet har åbent mandag, onsdag og fredag mellem kl. 07.30-16.30, tirsdag og torsdag mellem 7.30-19.30, du må forvente en planlagt vagt til 19.30 pr. uge. Du får selv indflydelse på, hvordan din arbejdstid tilrettelægges.

Ligesom øvrige sygeplejersker i endoskopiafsnittet indgår du i weekendvagt på vores kirurgiske sengeafsnit, hvortil du selvfølgelig bliver introduceret. Det drejer sig om ca. hver 10. weekend p.t. og kun i dagvagt.

På Sjællands Universitetshospital står vi i den enestående situation, at vi om kort tid skal i gang med en betydelig udvidelse i Køge, så sygehuset bliver klar som Region Sjællands kommende supersygehus.

Hospitalets strategi er Patienten er Alt. Missionen er patienten og visionen er suveræn kvalitet. Alle medarbejdere og ledere er involveret, og vi kan fortælle dig meget mere om det, når du kontakter os.

Vi tilbyder

 • Fast mentor i introduktionsperioden, som er tilrettelagt og tilpasset den enkeltes kompetencer
 • Teamsamarbejde på stuerne, hvor man med respekt for fagkompetencerne løser opgaverne i fællesskab
 • En stor gruppe engagerede sygeplejerskekolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig
 • Højt effektivitetsniveau med seriøst fokus på kvalitet og patientsikkerhed
 • En ambitiøs og udviklingsorienteret afdeling
 • Faglig supervision for nyansatte sygeplejersker

Vi søger sygeplejerske

 • Der har gode kommunikative evner i arbejde med de meget korte patientforløb
 • Der gerne har kendskab til funktionsområdet og/eller erfaring fra en kirurgisk/medicinsk gastroenterologisk afdeling
 • Der er dynamisk og engageret
 • Der er tryghedsskabende
 • Der trives i en klinisk travl hverdag, hvor opgaverne hurtigt kan ændre sig
 • Der vil medvirke til fortsat udvikling af sygeplejen
 • Der har flair for teknisk og instrumentel sygepleje

Har du uddybende spørgsmål eller lyst til at se afdelingen, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi på et uforpligtende besøg.

Blot kontakt afdelingssygeplejerske Majken Winther, 47 32 32 14. 

Ansættelsessamtaler holdes snarest efter ansøgningsfristen.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.