Jobbet "Er du vores nye sygeplejerskekollega - ? " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Tænker du JA, så får du nu chancen for at blive en del af en stor velfungerende enhed med 45 sygeplejersker fordelt på et sengeafsnit og et ambulatorium. Vi er forankret i TEAM 1, Klinik for Blodsygdomme, hvor vi huser 20 patienter i vores døgnafsnit, og et ambulatorium med omkring 70 besøg dagligt.
 
Vi har i klinik for blodsygdomme et spændende speciale for den sygeplejerske, der søger faglige og personlige udfordringer og ønsker at arbejde med fokus på patienten samt højne den sygeplejefaglige udvikling . I teamet behandler vi bl.a. Myelomatose, Lymfomer og CLL patienter.  
 
Udover at du får de bedste kollegaer, får du også muligheden for at være med i en afdeling, hvor der er fokus på den faglige udvikling. Aktuelt arbejder vi meget fokuseret med flere projekter både i sengeafsnittet og i vores ambulatorium . Vi har fået muligheden for at sende kollager afsted på Specialuddannelsen i kræftsygepleje, Ungeambassadør og UCSF uddannelsen i efteråret 2017. Afdelingen bærer præg af højt humør, god kollegial sparring og godt samarbejde på tværs.  
 
Vi arbejder i makkerpar, så du vil altid have en kollega at spare med i daglige.  
 
Vi arbejder hver 3. weekend, arbejder i tre holds skift og du skal forvente ca. 8 vagter på 4 uger. Stillingen er på 37/ timer pr uge, og vil være i sengeafsnittet. Der vil være mulighed for 32 timer efter endt oplæring.  
 
Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter tillid, nærvær og det gode samarbejde samt det gode læringsmiljø højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet, og kompetencer udvikles i samspil med hinanden.  
 
Vi tilbyder dig  
• Faglig tilrettelagt undervisning internt og eksternt ved læger/sygeplejersker samt temadage og certificering i medicinsk kræftbehandling.  
• Mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet – både for den erfarne og nyuddannede sygeplejerske, og vi arbejder målrettet med mentorordningen, som sikrer dig et individuelt introduktions – og oplæringsprogram  
• Tæt samarbejde med vores udviklingssygeplejerske, introduktionssygeplejerske, ambulatorium og palliative enhed  
• En engageret og lyttende ledergruppe, der værdsætter og tilstræber et optimalt arbejdsmiljø  
• Indflydelse på egen vagtplan - vi arbejder med ønskeplan.  
 
Vi ønsker at vores fremtidige kollega  
• Vi lægger vægt på interesse og villighed til læring og håber at du vil søge, om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske  
• Har en positiv livsindstilling  
• Er omstillingsparat da afdelingen konstant er i udvikling  
• Sætter pris på høj faglighed  
• Har lyst til at blive en del af Team 1´s fantastiske ånd !  
 
Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfristen er d. 25/1-2018 kl 12.00. Samtaler afholde uge 5.  
 
Stilingen er til besættelse pr 1/3-2018.  
 
Har ansøgningen vakt din interesse eller har du uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Rikke Skjøde Baes på 35451150.
 
Link til stillingsbeskrivelse: