Jobbet "2 nyuddannede og engagerede sygeplejersker til N11" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Vi har plads til to nye kollegaer – og nyuddannede sygeplejersker kan få en god start hos os. 
 
Vi tilbyder 32-37 timer/uge med 8 timers weekendvagt hver 3. uge, med ansættelse den 1. februar 2018 eller efter aftale. Der er gode muligheder for at få indflydelse på din vagtplan. 
Vi er en del af neurologisk afdeling, der arbejder med patienter ramt af apopleksi i udrednings- og genoptræningsforløbet efter den akutte modtagelse.   
 
Vi er kendt for, at:  
  • have makkerpar i sygeplejen. Det betyder, at vi har et stærkt hold, der samarbejder og benytter hinanden og de ressourcer vi besidder. Du altid har en kollega, du kan få sparring og hjælp fra.  
  • sætte trivsel i højsædet. Vi har gode udviklingsmuligheder, så netop du kommer til at trives, og føle dig godt tilpas på arbejdet. Dette kan ses på resultaterne af vores trivselsundersøgelse fra efteråret 2017. Faglig kvalitet, godt kollegaskab og ledelseskvalitet er i top. 
  • helhedssyn og helhedspleje af patienten. Du vil hos os få alle aspekter med af sygeplejen - vi har fokus på den gode kvalitet og patientinddragelsen. 
  • DIS – den inddragende stuegang. En ugentlig fastlagt tværfaglig stuegang sammen med patienten og denne pårørende. Her bliver patienten hørt og inddraget i sygdom og rehabilitering.  
  • have høj tværfagligt samarbejde. Vi arbejder under vores nye slogan: ”N11 – sammen skaber vi nye veje”, som er udvalgt af patienter, pårørende og kolleger. Vi har flere tværfaglige arbejdsgrupper, som bl.a. arbejder med ”Det gode måltid”, og et helt nyt udviklingsprojekt ”Beriget Miljø”.  
  • vi har en flad struktur, hvor ledelsen ikke er langt væk. Der lægges vægt på åbenhed, refleksion og tid til at diskutere problemstillinger.  
Introduktion: 
Du bliver tilknyttet en mentor, som du følger i din første tid på afsnittet.  Vi lægger stor vægt på, at du får en god og tryg introduktion. På afsnittet er der en sygeplejerske med klinisk special funktion, som er med til at sikre din oplæring og kompetenceudvikling. Som nyuddannet deltager du på kurset ”Godt på vej i sygeplejen” efter ca. ½ års ansættelse. 
Du er velkommen på et uformelt besøg, hvor du kan se afdelingen og møde nogle af dine potentielt nye kollegaer. Ring til enten afdelingssygeplejerske Susanne Kjærgaard eller assisterende afdelingssygeplejerske Jeanne Woll på tlf.: 3863 5877. 
 
 
Ansøgningsfrist: Mandag den 22. januar 2018, kl. 12.00.   
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.  
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.