Jobbet "To sygeplejersker til nefrologisk afdeling – Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Har du lyst til at udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer i et spændende og udfordrende speciale, som også har trygge rammer?  
 
Vores afdeling: 
Vi har 22 sengepladser, hvor der ligger både akutte og kroniske nyresyge patienter, og hvor vi har vores egen modtagelse af akutte og planlagte patienter.  
Vi er en mindre afdeling med en fast tilknyttet lægegruppe. Vi kender hinanden godt, hvilket giver en god samarbejdsånd selv om, at vi er en travl afdeling. 
Stillingen er på 30 timer med weekend vagt hver 3. weekend samt 5 – 7 aften/nattevagter hen over 4 uger, som også kan ligge i weekenden efter eget ønske.  
 
Vi arbejder alle tæt sammen i hverdagen. Vi har et godt arbejdsmiljø og hjælper gerne på tværs, hvis det er nødvendigt. Der er sjældent sure miner, men en professionel, seriøs, glad og let stemning i alle vagter.  
 
Samarbejdet: 
I hverdagen arbejder vi i teams, hvor vi er to sygeplejersker/sosu assistenter samt en eller to studerende, som arbejder tæt sammen omkring 7 – 8 patienter. 
Personale gruppen er på 24 sygeplejersker, 5 sosu.assistenter og en sygeplejesekretær, hvoraf halvdelen har mere end 5 - 10 års erfaring, hvilket giver en god fordeling af nye og erfarne kollegaer og derved et godt samspil.  
 
Din hverdag: 
Du vil komme til at arbejde med meget forskelligt på vores afdeling. Generelt har nefrologiske patienter mange problemstillinger, så du lærer at have mange bolde i luften hver dag, samt du vil udvikler stærke kompetencer i ting som f.eks. væskebehandling, ernæring, forbindingsskift, medicin, peritoneal dialyse osv.  
Som sygeplejerske hos os har du indflydelse på din egen vagtplan via Min Tid, hvor du bl.a. kan lægge vagt- og fridagsønsker ind. 
 
Mentorordning: 
I de første 6 uger af din ansættelse går du med i din mentors vagtplan, hvor du – i trygge rammer – kan lære vores afdeling at kende.  
Derefter vil der være introduktion og oplæring, som vi tilpasser efter dine kvalifikationer samt oplæring i P dialyse og senere nefrologisk grundkursus. 
 
Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Anette Espenhein på 38 68 31 17 / 38 68 27 48.