Jobbet "Lægesekretær søges til Angstklinikken, Afdeling Q, AUH Risskov" er udløbet

Region Midtjylland

AUH Afd Q - Klinik for OCD og Angstlidelser

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Dit næste skridt
Lægesekretær søges til Angstklinikken, Afdeling Q, AUH Risskov
 Stillingen er på 32-37 timer - og med ansættelse snarest muligt. Klinikken er beliggende i Risskov, men hører fra den 1.3.2018 under ledelsen i Klinik for PTSD. Ved udgangen af året flytter begge klinikker til AUH, Skejby.
 
Angstklinikken tilbyder specialiseret ambulant psykiatrisk udredning og behandling af patienter med angstlidelser - herunder OCD og PTSD. Behandlingen, som består af individuel psykoterapi, gruppeterapi, psykoedukation samt medikamentel monitorering og behandling, varetages af tværfaglige teams af læger, psykologer og sygeplejersker. Der foregår endvidere videreudvikling af behandlingstilbuddene samt forskning og undervisning. Klinikken har i alt ca. 17 medarbejdere.
 
Vi søger en lægesekretær, som kan trives i et dynamisk miljø og som er indstillet på de forandringer en flytning til Skejby vil medføre. En sekretær, der er fortrolig med EPJ, vil blive foretrukket.
 
Som sekretær er du oftest den første patienterne møder i klinikken. Denne patientkontakt er vigtig, hvorfor vi gerne vil have en sekretær, som har både lyst til og forståelse for denne funktion. Du vil ligeledes være klinikkens ansigt udadtil til samarbejdspartnere og andre.
 
Af anden patientrelateret arbejde er der: Indkaldelser til samtaler, skriftlig korrespondance, ydelsesregistrering, booking, journalskrivning og bestilling af blodprøver i EPJ.
 
Der er således tale om mange og varierende opgaver med en høj grad af selvstændighed i tilrettelæggelsen af arbejdet.
 
Vi vil byde dig velkommen til en spændende dagligdag - og ønsker os en person, som med både humor og energi vil være en del af teamet og bidrage til videreudvikling af gode arbejdsrutiner i klinikken.
 
Ansøgningsfristen er den 24. januar 2018. For videre oplysninger kan du kontakte ledende sygeplejerske Bo Stævne, tlf. 78 47 2313 eller ledende psykolog Annemarie Gottlieb, tlf. 2033 1593.

 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.