Jobbet "Ledende lægesekretær til Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

 

Vi søger en ledende lægesekretær med en stærk faglig profil, der har gennemslagskraft og dokumenteret teoretisk som praktisk erfaring med ledelse. 

Afdelingens plastikkirurgiske afsnit er beliggende i Roskilde og det brystkirurgiske afsnit ligger i Ringsted.

Vi søger derfor en ledende lægesekretær  til at være leder på vores to afsnit.

Du vil få ledelsesansvaret for 16 lægesekretærer og tre kontorassistenter.

Vi ønsker af dig som leder at

  • Du er uddannet lægesekretær
  • Har indgående kendskab til Sundhedsplatformen
  • Du kan bruge din uddannelse i den praktiske hverdag

På Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling modtager vi patienter fra hele regionen med plastikkirurgiske og brystkirurgiske lidelser.

Vi er optaget af gode og strømlinede patientforløb og har fokus på optimering af arbejdsgange og registrering.

Vi værdsætter et godt tværfagligt arbejdsmiljø med fokus på den gode arbejdsplads både fysisk som psykisk.

Lyder dette som noget for dig er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Karen Marie Ledertoug, 47 32 37 02 eller ledende overlæge Steen Matzen, 47 32 37 01 for at høre nærmere om stillingen eller få tilsendt funktionsbeskrivelsen.

Du er også velkommen til at komme på besøg i afdelingen.

Ansættelsessamtaler 05.04.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.