Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Oversygeplejerske søges til Thoraxanæstesiologisk Klinik, Hjertecentret, Rigshospitalet. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale

 
Rigshospitalets Hjertecenter er landets største og førende center inden for højt specialiseret behandling og pleje af patienter med hjerte- og lungesygdomme. Centret varetager hjerte- og lungekirurgi samt højt specialiseret og kompleks kardiologi og lungemedicin på internationalt niveau. 
 
Centrets mål er til stadighed at være den faglige reference, en imødekommende samarbejdspartner, og det foretrukne behandlingssted for patienter med behov for specialiseret behandling og pleje af hjerte- og lungesygdomme. 
Centret er organiseret i tre klinikker, der hver ledes af en klinikledelse: Thoraxanæstesiologisk Klinik, Hjertemedicinsk Klinik og Thoraxkirurgisk Klinik. Hjertecentret har et aktivitetsbudget på 1,3 mia. kr. og et udgiftsbudget på 775 mio. kr. Centret har 1100 dygtige og engagerede medarbejdere, høj patienttilfredshed og varetager desuden en meget stor uddannelsesportefølje inden for alle faggrupper. Et særligt kendetegn for centrets medarbejdere er et højt fokus på forskning og udvikling, såvel på det sundhedsfaglige som på det organisatoriske niveau. 
 
Hjertecentret er involveret i flere strategiske satsninger og er udvalgt som Region Hovedstadens udviklingscenter for Value-Based Health Care (værdibaseret styring). Vi forventer derfor en engageret oversygeplejerske, der kan og vil tage del i en række ambitiøse udviklingsprojekter i samarbejde med centerledelsen og de øvrige klinikledelser. 
 
 
Om Thoraxanæstesiologisk Klinik 
Thoraxanæstesiologisk Klinik varetager anæstesi og intensiv terapi i forbindelse med både hjerte- og lungekirurgi og kardiologi. Klinikken varetager forskning og uddannelse på sit område og har i alt ca. 280 medarbejdere.

Klinikken består af Hjertecentrets operationsgang, anæstesifunktion og Thoraxintensiv 4141. Thoraxanæstesiologisk Klinik har højt specialiseret funktion for hjerte- og lungekirurgiske patienter, både børn og voksne, herunder patienter til hjerte- og lungetransplantation, patienter med behov for mekanisk cirkulationsstøtte, ECMO, traumepatienter m.v. Der er døgndækning til alle typer operationer i brystkassen hos børn og voksne.  
I intensivafsnittet behandles ca. 2500 patienter om året. Intensivafsnittet er også støttefunktion for Hjertemedicinsk Kliniks intensivafsnit. I den operative sektion er der 9 operationsstuer og 3 satellit-områder, hvor der dels laves undersøgelser og behandlinger af hjertepatienter via lysken, dels kikkertundersøgelse af spiserør og lunger.  
Der modtages patienter fra hele Danmark, Færøerne og Grønland, og i alt foretager klinikken ca. 6500 bedøvelser om året.  
 
 
Om stillingen 
Oversygeplejersken udgør sammen med klinikchefen klinikledelsen. Klinikledelsen er ansvarlig for kvaliteten i patientbehandling og pleje, optimal drift og økonomi i klinikken. Oversygeplejersken har et særligt ansvar for rekruttering, udvikling, uddannelse og forskning i relation til sygeplejen. Oversygeplejersken har sammen med klinikchefen en væsentlig opgave i at understøtte og videreudvikle det tætte samarbejde på tværs af klinikker i centret og i at sikre et velfungerende samarbejde mellem såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Der henvises i øvrigt til ledelsesregulativ for RegionHovedstaden og Rigshospitalet.  
 
 
Profil og uddannelsesmæssige krav 
Vi ønsker en oversygeplejerske med relevant faglig og ledelsesmæssig uddannelse og erfaring. Vi lægger vægt på kompetencer til at lede og facilitere udviklingsprocesser, så både indefra kommende og udefra kommende tiltag implementeres og forankres i klinikken. Som leder skal du have gode kommunikative evner og kunne balancere hensigtsmæssigt mellem den daglige drift, uddannelse og forskning på en sådan måde, at centret kan nå de mål, der sættes.  
 
Erfaring inden for klinikkens speciale vil være en fordel, herudover vil der blive lagt vægt på dokumenterede ledelses- og samarbejdsevner samt organisatorisk og strategisk forståelse. Det er endvidere vigtigt, at oversygeplejersken i samarbejde med klinikchefen i det daglige arbejde formår at skabe rammer, der udvikler og motiverer medarbejderne på tværs af faggrupper og således understøtter et godt tværfagligt arbejdsmiljø. 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
 
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte centerchefsygeplejerske Marianne Tewes på telefon 35 45 24 72, centerdirektør Niels Würgler Hansen på telefon 35 45 24 98 eller fg. klinikchef Jens Christian Nilsson på telefon 35 45 12 21. Du kan læse mere om klinikken og Hjertecentret på Rigshospitalets hjemmeside www.rigshospitalet.dk. 
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 26. februar 2018 kl. 12.00.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo marts 2018. Evt. anden samtale forventes afholdt i uge 11. 
 
Ansøgere må være forberedt på, at der benyttes test ved ansættelsesproceduren. 
Ansøgning sendes via link på denne side. 
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads. 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Kontaktperson
    Niels Würgler Hansen
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2018
  • Regionens jobnr.
    209980
  • Quick-nr.
    328581
  • Indrykningsdato
    01-02-2018
  • Ansøgningsfrist
    26-02-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Niels Würgler Hansen
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2018
  • Regionens jobnr.
    209980
  • Quick-nr.
    328581
  • Indrykningsdato
    01-02-2018
  • Ansøgningsfrist
    26-02-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.