Jobbet "Sygeplejerske til Kirurgisk/Gynækologisk Afdeling, Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Hvem er du

Du er f.eks. en nyuddannet sygeplejerske der gerne vil opnå en bred klinisk erfaring og vil arbejde på en afdeling, med en nærværende ledelse og med et velfungerende vejlederteam så du altid kan få hjælp.

Hvad kan vi tilbyde dig

En afdeling der har brug for dine kompetencer. Du vil få individuelt tilpasset introduktionsprogram med tilknytning af to mentorer.

Et godt kollegialt fagligt og socialt sammenhold og fokus på et godt arbejdsmiljø.

Arbejdstid

32 – 37 timer – skiftende vagter – arbejde hver tredje weekend.

Lidt om afdelingen

Vi er en kirurgisk og gynækologisk afdeling med 26 sengepladser. Der arbejdes i tre teams, almen kirurgi, gynækologi og palliation samt et akut team. Inden for de enkelte teams arbejdes der med helhedspleje. Vi er en afdeling i udvikling hvilket betyder, at vi arbejder hen imod den døgnrytme, der giver de bedste patientforløb samt en faglighed, der gør den enkelte faglig stolt.

Patientkategorier

Vi modtager akutte kirurgiske og gynækologiske patienter hele døgnet, alle årets dage. Der er et stort spænd på aldersgruppen af patienterne. Vi modtager den unge mand, som skal have foretaget en appendectomi, og den unge gynækologiske kvinde. Vi har patienter, der er indlagt i flere uger pga. af komplicerede sygdomsforløb samt patienter i palliative forløb. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Efter gældende overenskomst.  

Ansættelsessamtale 24.07.18

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 
Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.