Jobbet "Sundhedsassistent eller -medhjælper til sommervikariat i Sydgrønland" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Vi søger sundhedsmedhjælper/sundhedsassistent til regionssygehuset i Qaqortoq pr. 1. juni i et 3 måneders sommerferievikariat.

Regionssygehuset har plads til 18 patienter og er byens eneste sygehus, hvilket betyder at patientklientellet er meget blandet. Vi har eksempelvis nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.

Du vil skulle deltage i visitering ved akutte henvendelser i dine vagter, som består af dagvagter samt nattevagter, det er nødvendigt med et par års erfaring, gerne skadestue eller akutvisitering.

 

Vores forventninger til dig:

  • At du har arbejdet i Grønland før
  • At du kan arbejde selvstændig og bevidst om eget ansvarsområde
  • At du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt

Vi vil tilbyde dig:

  • En god introduktion
  • Fagligt udfordrende arbejde
  • Gode kollegaer på et lille sygehus, som rummer mange funktioner

I regionen, som består af Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik by og diverse bygder er der samlet ca. 7400 indbyggere.  Til regionssygehuset, er der tilknyttet seks bygder, hvorfra regionssygehuset også modtager patienter.

 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem. (http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201802089).

Ansøgningsfrist: 16. marts 2018

 

KONTAKT

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Ann Nathansen på tlf. (+299) 64 22 11 eller på e-mail: ANN@PEQQIK.GL. Eller ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 eller e-mail: IKC@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: AQQJ@PEQQIK.GL.
 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.