Jobbet "Fysioterapeutvikariater i Medicinsk/Onkologisk Team, Fysio- og Ergoterapi, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Fysio- og Ergoterapi

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
I Fysio- og Ergoterapi, Aalborg Universitetshospital er et vikariat på 37 timer og et vikariat på 32 timer som fysioterapeut i Medicinsk/Onkologisk Team ledig fra 7. maj til 21. december 2018 med mulighed for forlængelse.
 
Hovedopgaven i jobbet er undersøgelse og behandling af patienter indlagt på medicinske afsnit i Medicinerhuset. Fysioterapeuterne i teamet behandler derudover patienter på Mamma- og Plastikkirurgisk Afsnit og en del onkologiske patienter. Mange af vores patienter er meget syge, så du skal finde det spændende at være første led i en længere genoptræningskæde. Respirationsfysioterapi fylder også en del.
 
Stillingen på 37 timer vil indebære fast tilknytning til Geriatrisk Faldklinik og Geriatrisk Sengeafsnit.
Stillingen på 32 timer vil indeholde holdtræning af indlagte patienter i de perioder, hvor vi ikke har fysioterapeutstuderende.
 
Med til jobbet hører en del skriftligt arbejde, så det er en fordel at være hurtig på tasterne.
Vi har som hovedregel stort patientflow og brug for at prioritere opgaverne dagligt.
 
Du kan læse mere om jobbet her på funktionsbeskrivelsen.
 
Du skal være parat til at arbejde på egen hånd 1 lørdag eller søndag ca. hver 5. weekend efter en introduktionsperiode.
 
I tillæg til jobbet som fysioterapeut på 32 timer kan der periodevis blive tale om ekstra timer.
 
Du vil blive en del af et stort team med 14 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter, som i det daglige selv fordeler arbejdsopgaverne ud fra nogle overordnede rammer. Teamet er kendetegnet ved en let omgangstone og hjælpsomhed, så selvom vi har travlt, vil vi tage godt imod vores ny kollega og hjælpe dig i gang med arbejdet.
 
Yderligere oplysninger fås på afdelingens hjemmeside, hos ledende terapeut Helle Opstrup, tlf. 97 66 42 13 / 23 46 78 03, hoj@rn.dk eller hos teamet, tlf. 97 66 42 10.
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Samtaler forventes gennemført den 22. marts om eftermiddagen.