Jobbet "ProSang koordinator til Klinisk Immunologi, Transfusionscentret, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 77 B, 4700 Næstved

Dit næste skridt

Vi søger en ProSang koordinator med start 01.05.18 eller efter aftale. Stillingen er en fastansættelse med ugentlig arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. 

Har du erfaring indenfor Klinisk Immunologi, interesse i at arbejde med vores laboratoriesystem, ProSang, og har du lyst til at være en del af Transfusionscentret i Næstved, er stillingen måske noget for dig. 

Vi ønsker en ny kollega der

 • Er autoriseret bioanalytiker og har erfaring fra klinisk immunologi og transfusionsmedicin
 • Har erfaring med ProSang eller andet laboratoriesystem
 • Arbejder kvalitetsbevidst og ansvarsfuldt
 • Er fleksibel og serviceorienteret
 • Har overblik og kan lide at have travlt
 • Har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til arbejdet
 • Taler, læser og skriver dansk
 • Har flair og interesse for IT 
 • Kan arbejde selvstændigt

Dine primære opgaver vil være at

 • Yde support på vores laboratoriesystem, ProSang, til personale på alle vores afdelinger i Region Sjælland
 • Koordinere og deltage i validering af nye releases af ProSang
 • Deltage i validering af apparaturopkoblinger til ProSang
 • Dokumentere valideringsarbejdet
 • Sparre med kvalitetmedarbejere, der alle varetager ProSang opgaver indenfor eget område
 • Kontakt til interne og eksterne leverandører
 • Undervise personale i nye funktionaliteter i ProSang
 • Vedligeholde og udvikle laboratoriets IT-system, ProSang, i samarbejde med kvalitetsmedarbejdere og IT-medarbejder

Du vil blive oplært i ProSang og specialet efter et individuelt tilpasset oplæringsprogram. Din oplæring vil starte i erytrocytserologien, og du skal i en periode hjælpe med specialist opgaver i dette område. Herefter vil du blive oplært i specialets øvrige områder, så du får den nødvendige forståelse for at kunne varetage stillingen som ProSang koordinator. 

Arbejdstider

Den primære arbejdstid er 8-15.30 på hverdage. Stillingen er vagtfri.

Vi tilbyder

 • En spændende og fagligt udfordrende stilling i en afdeling med mange nye udfordringer og fokus på udvikling
 • Gode muligheder for efteruddannelse, både internt i afdeling og på eksterne kurser 
 • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale/overenskomst og principperne for ny løn

Klinisk Immunologisk Afdelings organisering og profil

Vi er en stor organisation med ca. 130 ansatte. Vi er en fælles regional afdeling med hovedafdeling på Næstved. Denne flyttes til Køge, når det nye universitetssygehus står klar i 2022. Vi betjener alle regionens sygehuse og har afsnit på regionens sygehuse i Slagelse, Holbæk, Nykøbing Falster og Roskilde. På disse afsnit udføres donortapning og patientnære analyser. I Næstved udføres, udover donortapning og patientnære analyser, al komponentproduktion, specialserologi, virusanalyser og immunologiske udredninger. Der udføres også donortapning i Køge og i vores to mobile enheder. Vi høster stamceller i Roskilde. Disse forarbejdes og opbevares i Næstved. 

Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/ISO 15189, arbejdsmiljø certificeret og inspiceres af Styrelsen for Patientsikkerhed i forhold til blod- og vævsloven.

Vi er en uddannelsesaktiv afdeling med bioanalytiker-, speciale- og phd-studerende. Endvidere har afdelingen en del forskningsaktivitet, fortrinsvis indenfor Det Danske Bloddonorstudie, psoriasis, gigt, biomarkører for tidlig cancer og stamceller.

I Næstved er vi ca. 60 ansatte. Medarbejdegruppen består af bioanalytikere, sygeplejersker, SSA'er, servicemedarbejdere, sekretærer, akademikere og læger. ProSang koordinatoren skal arbejde tæt sammen med kvalitetmedarbejdere og IT-medarbejder. 

Stillingen refererer til afdelingsledelsen.

Yderligere oplysninger om stillingen og funktionsbeskrivelse fås ved henvendelse til ledende overbioanalytiker Susanne Egstrand, 40 20 22 99.

Ansøgningsfrist 09.03.18

Samtaler 16. 03.18

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave