Jobbet "Center for Neurorehabilitering - Filadelfia søger 1 fysioterapeut" er udløbet

Region Sjælland

Filadelfia

Kurvej 8, 4293 Dianalund

Dit næste skridt

Center for Neurorehabilitering – Filadelfia søger 1 Fysioterapeut pr. 1. april 2018 til 18. februar 2019. Stillingen er på 37 timer/uge.

Fysioterapeuter hos CfN-Filadelfia indgår i husets tværfaglige vagtplan. Der arbejdes fortrinsvis i dagvagt med en fast ugentlig aftenvagt (13-21) og dagvagt hver fjerde weekend. Derved sikres det, at 24-timers rehabiliteringskonceptet kan gennemføres på et højt terapeutisk niveau, og at vore klienter får størst mulig effekt af opholdet.

CfN-Filadelfia yder intensiv neurorehabilitering til voksne, som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for hjerneskade. Vore 17 døgnklienter er indskrevet 2-5 måneder. Til opholdet hører en udslusningsproces med hjemmetræning og supervision af personale, som er involveret i et evt. videre forløb.

Såvel de tværfaglige som fysioterapeutiske tiltag planlægges i samarbejde med klienten indenfor ICF-rammen. Der arbejdes på såvel kropsniveau i træningslokaler som i funktionelle dagligdags aktiviteter og lystbetonede interesseområder i og uden for huset. Arbejdet tager udgangspunkt i ABC-koncepterne. Videre rehabiliteringsteorier og -metoder integreres, når indikeret.

Vi søger en kollega som:

  • Har ambitioner om til stadighed at udvikle sig fagligt og personligt
  • Har erfaring med neurorehabilitering eller anden relevant bred klinisk erfaring
  • Er idérig og handlekraftig i forhold til de ofte meget komplekse opgaver som vore klienter udfordrer os med
  • Er åben, fleksibel og engageret, kan prioritere egne opgaver og samtidigt medvirke i et godt fungerende tværfagligt samarbejde
  • Har en positiv indstilling til mennesker med funktionsnedsættelser pga. følger efter en hjerneskade samt et godt humør

I CfN-Filadelfia modtages målrettet introduktion til specialet, og der er fremragende muligheder for at videreudvikle sig både fagligt og personligt gennem sparring med vores meget erfarne fagprofessionelle, som medvirker i de tværfaglige teams (neurologer, neuropsykologer, talepædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker/SSA, ergoterapeuter samt fysioterapeuter).

Filadelfia (selvejende non-profit institution), hvorunder CfN-Filadelfia hører, driver såvel en forskningsafdeling som en udviklings- og uddannelsesafdeling, hvor kurser i neurorehabilitering med undervisere fra ind- og udland løbende tilbydes. Endvidere inviterer CfN-Filadelfia regelmæssigt højtkvalificerede eksterne konsulenter til at afholde temadage og yde klinisk supervision.

Yderligere oplysninger eller aftale om et evt. besøg i afdelingen fås ved henvendelse til afdelingsterapeut Tine Højgård Hansen, tlf. 58 27 12 68. Læs mere om CfN-Filadelfia på internetsiden www.filadelfia.dk

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst. Se stillings- og funktionsbeskrivelse i opslaget på vores hjemmeside.

Stillingen søges online via www.filadelfia.dk.

Ansøgningsfrist er senest den 14. marts kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 22. marts.