Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Reservelæge i vikariat til Øjenafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Ved Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen Roskilde, er en et-årig uklassificeret stilling som reservelæge ledig med tiltrædelse 01.04.18.

Arbejdsområdet vil helt overvejende bestå i injektioner intravitrealt med VEGF-hæmmer på operationsgangen efter grundig oplæring. Arbejdet foregår i dagtid kl. 8-15.24. Denne funktion vil bestå af injektioner 3½-4 dage pr. uge.  Den øvrige arbejdstid på maksimalt ca. ½ dag per uge skal bruges til medvirken til forskningsprojekter, superviseret ambulatoriearbejde efter kompetencer eller relevant indføring i fagets undersøgelsesteknikker. Stillingen er på fire ugentlige arbejdsdage.

Patienter med behov for anti-VEGF behandling (våd AMD, DME og RVO) i Region Sjælland behandles overvejende på Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen Roskilde, og i mindre omfang på Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen Næstved. Stillingen vedrører alene Roskilde.

Kolleger med erfaring i intravitreale injektioner samt gennemført KBU foretrækkes. Du har eventuelt gennem din studietid og efterfølgende udvist interesse for øjenspecialet. Ansøgningen skal være motiveret med henblik på dit fremtidige virke inden for specialet Oftalmologi. Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Afhængig af opnåede kompetencer i ansættelsen kan arbejdsområdet tilpasses med ambulant arbejde i øvrigt.

Aktuelt er ansat ni overlæger, en professor, tre afdelingslæger, to 1. reservelæger, tre reservelæger og tre reservelæger som klinisk assistent (ph.d.-ansættelse).

I alt er der ansat ca. 50 medarbejdere på Øjenafdelingen i Roskilde.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen i Roskilde

På Øjenafdelingen i Roskilde modtages mere end 30.000 patienter om året, og der gennemføres ca. 12.000 kirurgiske indgreb i operationsenheden, hvoraf de ca. 10.000 er intravitreale injektioner (anti-VEGF behandling varetages af sygeplejersker og læger). Der udføres primært elektiv linsekirurgi, strabismus-, glaucom- og eksternaoperationer. Øjenafdelingen råder over 5 operationsstuer samt et tilknyttet ambulatorium med bl.a. 6 Heidelberg Spectralis systemer inklusiv Multicolor HRA-OCT med WF, Pentacam, funduskameraer, Octopus og Goldmann perimetri, PDT-, SLT- og multispotlaser m.m. fordelt i ca. 25 klinikker. Sjællands Universitetshospitals Øjenafdeling varetager døgnvagt hele ugen, forvagten er delt imellem Roskilde og Næstved, mens bagvagten alene varetages af overlæger i Næstved.

Øjenafdelingerne I Næstved og Roskilde er organisatorisk sammenlagt 01.01.16 og hører under Sjællands Universitetshospital. Reservelægen har hovedtjenestested med dagtjeneste på Øjenafdelingen i Roskilde.

Sjællands Universitetshospital indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og hospitalerne i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalerne en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I 2017 implementeres Sundhedsplatformen, som er et nyt elektronisk patientadministrativt system, der indføres sammen med Region Hovedstaden.

Efter den organisatoriske sammenlægning af Øjenafdelingerne i Roskilde og Næstved fortsætter afdelingernes funktioner på de to nuværende geografier i Roskilde og Næstved indtil fysisk sammenlægning og indflytning på Sjællands Universitetshospital i Køge. I den mellemliggende periode intensiveres og harmoniseres samarbejdet imellem personalerne i Roskilde og Næstved, herunder lægefagligt samarbejde, ensretning og harmonisering af retningslinjer, arbejdsgange, procedurer med videre

Kvalifikationer

Gennemgået KB-uddannelse og erfaring med intravitreale injektioner foretrækkes, dog mulighed for ansættelse uden gennemført KBU og evt. stud.med. på minimum 9. semester.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås hos ledende overlæge Ditte Erngaard, der@regionsjaelland.dk.

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk og mere om Øjenafdelingen på her.

For Sjællands Universitetshospital er opgaven i de kommende år i høj grad at opbygge ekspertise og specialefunktioner, som skal indgå i Sjællands Universitetshospital i Køge. Øjenafdelingerne i Roskilde og Næstved er i høj grad involverede i opbygningen og indretningen i forbindelse med den massive udbygning, som finder sted på Sjællands Universitetshospital. I Køge vil antallet af sengepladser blive øget fra 300 til 850 senge, og der vil blive skabt omfattende kapacitet til ambulante aktiviteter, ligesom der indtænkes den mest moderne teknologi samt store arealer til bl.a. forskning. Læs mere om byggeprojektet i Køge på her.

Ansættelsessamtaler afholdes efter aftale

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Ditte Erngaard
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Reservelæge
  • Speciale
    Oftalmologi
  • Ansættelsesform
    Vikariat
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-04-2018
  • Regionens jobnr.
    002936
  • Quick-nr.
    329486
  • Indrykningsdato
    23-02-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-03-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Ditte Erngaard
  • Stillingstype
    Reservelæge
  • Speciale
    Oftalmologi
  • Ansættelsesform
    Vikariat
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-04-2018
  • Regionens jobnr.
    002936
  • Quick-nr.
    329486
  • Indrykningsdato
    23-02-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-03-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.