Jobbet "Bioanalytiker med specialistfunktion i POCT til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

Bioanalytiker til en specialistfunktion på POCT-området

Hvis du kan lide at have mange spændende opgaver på samme tid, arbejde i dybden med POCT udstyr og samtidig have det nødvendige overskud til at kvalitetssikre, fejlfinde, vejlede og oplære bioanalytikere og andre faggrupper, så er det lige dig vi har brug for!

Vi mangler nemlig pr. 01.05.18 en inspirerende tovholder på et multifunktionelt og stadigt foranderligt område på Klinisk biokemisk afdeling i Nykøbing F.

Klinisk biokemi i Nykøbing er en del af Klinisk biokemi Næstved, Slagelse, Ringsted sygehuse og i Nykøbing vil der være ca. 60 engagerede kolleger, der venter på en ny specialist.

Stillingen er på 37 timer pr. uge uden vagtforpligtelse. Løn i henhold til gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn. 

Mere om opgaven

Det faglige ansvar dækker Sygehusets ABL’er, Clinitek, akkucheck, Coagucheck samt afsnittets EKG, vægte og centrifuger 

Der er tilknyttet to superbrugere og vi har kontaktbioanalytikere på alle sygehusets sengeafsnit for at fremme det tværfaglige samarbejde. Både superbrugere og kontaktbioanalytikerne vil blive dine tætte sparringspartnere. 

I samarbejde med afdelingens kemikere udarbejdes der instrukser for de relevante arbejdsgange. Du vil indgå i faglig dialog med afsnittets samarbejdspartnere og medvirke til at understøtte den praktiske uddannelse af studerende og nye kolleger samt sikre kontinuerlig kompetenceudvikling i afsnittet.

Som specialist indgår du i relevante lokale og tværgeografiske grupper og formidler viden herfra til afsnittets medarbejdere og ledelsesteam. Du får således også et tæt samarbejde med afdelingens øvrige specialister.

Du må påregne prøvetagningsopgaver og andre af afdelingens opgaver sammen med specialistfunktionen.

Vi leder efter en Bioanalytikerspecialist med faglig og personlig vilje og evne til at

 • Samarbejde og delegere med overblik, gennemslagskraft og situationsfornemmelse
 • Skabe et godt læringsmiljø og en attraktiv arbejdsplads
 • Kommunikere klart
 • Indgå i et forpligtende samarbejde med de øvrige specialister og lokale ledere
 • Støtte op omkring ledelsesbeslutninger
 • Har eller er villig til at gennemføre Klinisk vejleder modul

Vi tilbyder

 • Et ansvarsområde i udvikling på et mindre akutsygehus
 • Gode og engagerede kolleger med humor, gensidig tillid og respekt
 • Stort fokus på arbejdsmiljøet
 • En afdeling der arbejder struktureret
 • Dynamik og teknologisk udvikling
 • Løbende organisatorisk udvikling i forhold til omgivelsernes forandringer
 • En arbejdsplads hvor to dage ikke er ens

Ansøgningsfrist 16.03.18.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave