Jobbet "Cytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, Sygehus Lillebælt." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
I Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB søger vi pr.1.maj eller efter aftale en ny kollega i vores cytologiafdeling til en fast stilling på 37t/uge.  
 
Vi er otte cytobioanalytikere med QUATE-eksamen og vi diagnosticerer årligt over 50.000 cervixcytologiske prøver. Vi anvender væskebaseret cytologi, ThinPrep og Imaging Systemet og har et tæt samarbejde med afdelingens molekylærpatologiske laboratorium omkring HPV analyser på cervixcytologisk materiale.  
Udover cervixcytologiske undersøgelser har også vi andre cytologiske undersøgelser og præscreener bl.a. urincytologi, serøse væsker og finnålsaspirater fra mamma og øre-næse-hals. Vi assisterer ugentlig ved ca. 24 EBUS -undersøgelser på to operationsstuer.  
 
Vi har en fleksibel og dynamisk arbejdsplads med en travl hverdag, men har også plads til humor og kollegial omsorg. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt, vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter indenfor cytologi. . Siden maj 2017 har vi arbejdet med et forskningsprojekt om implementering af primær HPV screening.  
 
Dine primære opgaver vil være at indgå i det daglige diagnostiske arbejde samt deltage i præparationen af cytologisk prøvemateriale i laboratoriet.  
 
Vi forventer  
  • at du er en autoriseret, erfaren cytobioanalytiker med QUATE-eksamen  
  • at du brænder for cytologi  
  • at du er fokuseret på høj kvalitet i dit arbejde  
  • at du har gode kommunikative egenskaber, og er en god kollega.  
  • at du arbejder engageret og selvstændigt.  
  • at du holder af samarbejde på tværs af faggrupper og trives med en hverdag med mange bolde i luften  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation.  
Ansøgningsfrist: 22. marts 2018 kl.12  
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 15.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker MPH Dorthe Ejersbo på telefon 7940 6578 eller mail: dorthe.ejersbo@rsyd.dk