Jobbet "Afdelingsleder søges til Terapien" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kongevejen 252, 2830 Virum

Dit næste skridt
Geelsgårdskolen søger en ny afdelingsleder, da vores nuværende har fået tilbudt et spændende job, som hun måtte sige ja til, men det åbner måske en mulighed for dig. 
 
Vi søger en uddannet ergo- eller fysioterapeut med 
  • solid faglig erfaring, gerne inden for børneområdet  
  • eventuel ledelseserfaring og vilje/evne til at lede gennem dialog 
  • evne til at begejstre og motivere medarbejdere, elever og forældre  
  • erfaring med administrativt arbejde  
Hvem er vi 
Geelsgårdskolen er Region Hovedstadens specialskole for børn og unge med vidtgående funktionsnedsættelser.  
 
Geelsgårdskolen er en landsdelsdækkende institution med ca. 125 elever og ca. 260 medarbejdere, fordelt på 4 skole- og fritidsafdelinger, 1 afdeling med voksen- og ungdomstilbud, 3 bo- og aflastningsafdelinger samt 1 afdeling med ergo- og fysioterapeuter. Arbejdet på skolen er baseret på en stærk tværfaglig praksis. Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.geelsgaardskolen.dk. 
 
Afdelingen 
Fysio- og Ergoterapien består af 1 afdelingsleder, 24 ergo- og fysioterapeuter, 2 sygeplejersker og 1 praktisk medhjælper. Terapeuterne indgår i det tværfaglige arbejde på alle afdelinger og bo- og aflastningstilbud. Terapeuterne leverer både undervisningsrelateret og vedligeholdende træning.   
 
Din stilling 
Som afdelingsleder får du ansvaret for det terapifaglige arbejde og kompetenceudvikling samt personaleledelse og økonomi for egen afdeling, og du skal 
  • medvirke til at sikre kvaliteten af helhedstilbuddet, således at terapeuternes daglige arbejde planlægges og udføres, til gavn for den enkelte elev 
  • fastlægge indsatsområder, udforme handleplaner, sammensætte relevante og kompetencestærke teams og være deres sparringspartner 
  • sikre det gode forældresamarbejde  
Ansættelse og løn 
Stillingen ønskes besat 1. maj 2018 eller snarest herefter. 
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn for ledende medarbejdere i Sundhedskartellet incl. Ergoterapeutforeningen/Danske Fysioterapeuter og principperne for Ny Løn. 
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Ole Nissen, tlf. 2977 8819, eller viceskoleleder Benny Mollerup, tlf. 4511 4003. 
 
Ansøgning 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. marts 2018. Du skal up-loade ansøgning og CV, til vores elektroniske rekrutterings-system via 'knappen' SØG JOB. Jobsamtalerne forventer vi at holde i uge 12.