Jobbet "Lægesekretær til Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg" er udløbet

Region Midtjylland

Kvindesygdomme og Fødsler

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Et barselsvikariat som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. maj 2018 til og med den 31. oktober 2018 eller pr. 1. april 2018 til og med den 30. september 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
I Kvindesygdomme og Fødsler har vi et sekretærteam bestående af 19 sekretærer, som er fordelt i 3 teams. Et team bestående af 6 sekretærer, som varetager opgaver i primært den gynækologiske del af Kvindeklinikken, Klinik for Vandladningsproblemer og operationsbooking. Et andet team bestående af 8 sekretærer, som varetager opgaver i Jordemoderklinikken, Fødeafsnittet, Patienthotellet herunder sengeafsnittet og primært den obstetriske del af Kvindeklinikken samt receptionsfunktion for hele Kvindeklinikken. Derudover har vi et team på 5 sekretærer, som varetager opgaver i Fertilitetsklinikken.
 
Sekretærteamet er kendetegnet ved at være specialiseret samtidig med, at sekretærteamet også har den fleksibilitet at kunne løse opgaver på tværs af teams.
Vi lægger vægt på, at vi alle i et godt samarbejde udfører arbejdet af høj kvalitet til gavn for hver enkelt patient.
 
Du kommer til at indgå i det team, som varetager opgaver i primært den gynækologiske del af Kvindeklinikken, Klinik for Vandladningsproblemer og operationsbooking. Teamets basisarbejdsopgaver er booking, telefon, skrivning og registrering. Derudover har teamet også specialopgaver, som er fordelt imellem teammedlemmerne. Efter oplæring i teamets basisopgaver vil der være mulighed for at få tildelt specialopgaver.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet lægesekretær
  • Indgår i arbejdsopgaverne på lige vilkår med de øvrige lægesekretærer
  • Er en aktiv medspiller i udvikling og interesseret i nye opgaver
  • Er fleksibel med gode samarbejdsevner
  • Har en positiv og engageret tilgang til opgaverne
  • Er stabil, effektiv og omstillingsparat
  • Er ansvarlig og serviceminded
 
Vi kan tilbyde:
  • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver
  • Tæt tværfagligt samarbejde
  • Engagerede og dygtige kolleger
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.
 
Om Kvindesygdomme og Fødsler
Kvindesygdomme og Fødsler består af Jordemoderklinik i Viborg, Møldrup, Bjerringbro, Karup, Skive og Silkeborg (sekretærfunktion varetages fra Viborg), Fødeafsnit i Viborg, Patienthotel i Viborg herunder sengeafsnit, Fertilitetsklinik i Skive, og Kvindeklinik både i Viborg og Silkeborg herunder obstetrik, gynækologi og Klinik for Vandladningsproblemer samt booking af operationer (sekretærfunktion varetages fra Viborg).
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Helle Glenstrup Haubjerg på tlf. 7844 5704.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 13. marts 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted tirsdag den 20. marts 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale