Jobbet "Afdelingslæge til brystkirurgisk afsnit, Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling i Ringsted, Sjællands Universitetshospital" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Vil du være med til at præge den fortsatte udvikling af brystkræftkirurgien i Region Sjælland, er der nu ved Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, med hovedansættelsessted Ringsted Sygehus, en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse snarest. 

Læs mere om Sjællands Universitetshospital her.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling

De grundlæggende mål

  •   Tilbyde behandling og pleje på et evidensbaseret højt fagligt niveau
  •   Inddrage patienten aktivt i de forskellige behandlingsmuligheder
  •   Til stadighed være en lærende organisation til gavn for patienterne

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling varetager udredning og behandling af brystkræft i Region Sjælland på det brystkirurgiske afsnit, Ringsted Sygehus. Patienter med comorbiditet eller patienter der får udført primære brystrekonstruktioner varetages på det plastikkirurgiske afsnit i Roskilde. På Ringsted Sygehus udføres mindre rekonstruktive procedurer (onkoplastiske indgreb) i samarbejde med plastikkirurg. Det er afdelingens målsætning at alle brystkirurger kan varetage relevante rekonstruktive procedurer i forhold til brystbevarende operationer.

Der er tilstedeværelsesvagt på afsnittet fra mandag - onsdag og ansøger vil indgå i vagtlaget.

Afdelingens stab

Afdelingsledelsen består af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. På det brystkirurgiske afsnit er der p.t. ansat i alt tre overlæger og fire afdelingslæger. Der er derudover tilknyttet reservelæger. Derudover er der på afsnittet ansat sygeplejersker, psykolog, serviceassistent og lægesekretærer.

Kvalifikationer

  • Speciallæge i kirurgisk speciale
  • Eventuelt indgå i certificeringsforløb såfremt dette ikke er opnået
  • Erfaring og interesse i kvalitetssikring og forskning

For stillingen gælder, at ansøger er en god team deltager, og aktivt bidrager i det administrative og kvalitetsrelaterede arbejde. Desuden medvirker til at vedligeholde og udbygge en undervisningskultur på afsnittet.

Læs mere om byggeprojektet i Køge her.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.