Jobbet "Radiograf MR superbruger på 3T skanner til Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 6, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

På Billeddiagnostisk Afdeling SUH Roskilde, tager vi vores nye Siemens 3T MR skanner i brug medio maj måned. Derfor har vi brug for en MR superbruger – gerne med erfaring i 3T skanner.  

Så hvis du er radiograf med store kompetencer indenfor MR og har du evner og lyst til i samarbejde med afdelingens øvrige erfarne MR radiografer og læger at udvikle vores afdeling, er denne stilling måske lige noget for dig.

Du vil blive ansvarlig for indkøring, oplæring og supervision af kollegaer, udarbejdelse og udvikling af protokoller, undervisning internt og eksternt og tillige være ressourceperson for MR teamet.

Dit arbejdsområde vil ligge indenfor undersøgelser på vores 3T skanner, som er både til klinisk brug samt forskning. Du vil herudover blive en del af et aktivt uddannelsesmiljø for radiologer og forskere, og være i tæt samarbejde med forskningsenheden.

Vi forventer at du

  • Har stor erfaring med MR, gerne også med 3T
  • Er god til at supervisere og undervise kollegaer
  • Er initiativrig og ansvarsbevidst
  • Har en professionel holdning til egen og andres læring
  • Kan bevare overblikket i fagligt udfordrende situationer
  • Har en åben og respektfuld holdning til samarbejde
  • Har tværfaglig forståelse

Vi udfører godt 7000 MR undersøgelser om året relateret til følgende specialer: Neurologi, onkologi, urologi, øre-næse-hals, pædiatri og mave-tarm. Herudover vil afdelingen skulle hjemtage flere andre undersøgelser, herunder gynækologi- og prostatadiagnostik.

Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra Metropol og har studerende i klinisk uddannelsesforløb.

Om afdelingen

Vi udfører ca. 100.000 undersøgelser om året fordelt på fire konventionelle rum med DR udstyr, ét interventionsrum, tre ultralydsrum, tre CT skannere, to 1,5T MR scannere samt medio maj én 3T MR skanner.  Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge, med daglig arbejdstid fra 08.00 – 15.30, fredag til kl. 15.00.  To dage om ugen har vi udvidet åbningstiden på vores to 1,5T MR skannere til kl. 18.00.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.Stillingen er - udover deltagelse i udvidet åbningstid - vagtfri. 

Beliggenhed

SUH Roskilde har en meget gunstig beliggenhed med gå afstand til Roskilde Station. Til og fra Københavns Hovedbanegård er der for eksempel mange afgange hver time - alle tager under 30 min.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afd. radiograf Anne Marie Nygaard, 47 32 53 05, eller ledende overradiograf Carsten Varney, 30 46 62 50.

Ansættelsessamtaler forventes i uge 12/13

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.