Jobbet "Læger til Akuttelefonen 1813" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Telegrafvej 5, 2750 Ballerup

Dit næste skridt
Kan du se dig selv arbejde med den akutte del af sundhedsvæsenet, hvor det handler om at rådgive regionens borgere telefonisk og altid være der, når borgerne har brug for os? Motiveres du af at lytte, skabe tryghed og sikre borgeren den rette hjælp til rette tid? Ønsker du at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der hver dag kræves, at du yder dit bedste, til gavn for regionens borgere? Så er du måske vores nye læge til Akuttelefonen 1813.   
 
Dine opgaver 
Stillingen er forankret i 1813, og du bliver del af et team af ansatte, der hver dag yder deres bedste for regionens borgere. Derfor vil du også opleve rig mulighed for sparring med andre læger og sygeplejersker.
 
Din opgave består i at visitere og rådgive via telefonen. Det er din rolle at: 
  • Afdække borgerens behov for hjælp 
  • Henvise til det rette behandlingstilbud 
  • Visitere til akutmodtagelser og akutklinikker eller til hjemmebesøg ved kørende læge 
  • Rådgive om egenomsorg eller kontakt til egen læge  
  • I mindre omfang telefonisk konsultation og hjemmebesøg 
Hos 1813 har du fokus på at guide den enkelte borger til den rette hjælp.  
 
Din profil 
  • Du er speciallæge i almen medicin eller ansat i hoveduddannelsesforløb 
  • Du har erfaring i basal diagnostik og behandling inden for de store specialer 
  • Du har indgående erfaring med direkte patientkontakt  
  • Du har rutine i at anvende elektroniske dokumentationssystemer 
  • Øvrige ansøgere kan være speciallæger i andre kliniske specialer, læger med lægevagtserfaring fra andre ansættelser eller tilsvarende kompetencer. 
Som person er du imødekommende og tillidsskabende. Du sikrer, at patienten altid kommer i første række. Du formår at kommunikere klart og professionelt og har en systematisk, struktureret og løsningsorienteret arbejdsform. Du drives af at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø og er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer.  
 
Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv  
Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab.  
 
Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser. Dit arbejdssted vil være i Ballerup. 
 
Vi investerer i dig 
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. 
 
Arbejdstid 
Akuttelefonen er bemandet med læger hverdage mellem 16.00-08.00 samt døgnet rundt i weekender/helligdage. Vi forventer, at du kan tage minimum 24 timer pr måned. Halvdelen af dine timer skal ligge i weekender og/eller på nattevagter. Du planlægger selv dine vagter både mht. placering og varighed i tæt samarbejde med vores vagtplanlæggere. 
 
Løn og ansættelsesforhold  
Du bliver ansat som timelønnet. Løn (A-indkomst) og ansættelsesvilkår er fastsat gennem aftale indgået af RLTN med Foreningen af Speciallæger og Yngre Læger for timelønnede læger ansat til akuthjælp i Region Hovedstaden.  
 
Yderligere information 
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Lægefaglig Sektionsleder på Akuttelefonen 1813, Overlæge Christian Visby Carlsen på tlf.: 41 41 09 39 eller mail christian.visby.carlsen@regionh.dk. Yderligere oplysninger om 1813 og Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet. Du er også velkommen til at kontakte os om muligheden for at komme på besøg i vagtcentralen og følge en kollega.  
 
Ansøgningsfrist 
Upload din motiverede ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt autorisation. Autorisation og relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.  
 
Vi indkalder til samtaler løbende.