Jobbet "Afdelingssygeplejerske til medicinsk afsnit, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

Visionær afdelingssygeplejerske søges til medicinsk afsnit, Nykøbing Falster Sygehus.

Vil du være med til at arbejde på en afdeling med et godt arbejdsmiljø og en høj faglighed, så er stillingen som afdelingssygeplejerske på Medicinsk afsnit 140 lige noget for dig.

Afsnittet har aktuelt i alt 21 sengepladser. Vi har 11 nefrologiske senge, hvor vi blandt andet arbejder med peritonealdialyse og har samarbejde med dialysen om hæmodialysepatienter. De resterende ti senge er til geriatriske patienter, hvor vi arbejder med det geriatriske patientforløb – herunder målsamtaler og tværfaglig konference. 

Derudover har vi det endokrinologiske speciale, hvor vi i samarbejde med vores afdelingslæge behandler patienter med ketoacidose, nyopdaget diabetes og patienter med dysreguleret diabetes.

Medicinsk afsnit 140 er en del af en stor medicinsk afdeling på Nykøbing F. Sygehus. Vi har i alt 128 senge fordelt på seks sengeafsnit, der omfatter specialerne kardiologi, gastroenterologi, lungemedicin, geriatri og endokrinologi. Derudover er der dedikeret senge til palliation og infektionsmedicin.

Vi har en stor ambulant aktivitet inden for ovennævnte specialer både på Nykøbing F. Sygehus og på Nakskov Sundhedscenter, hvor vi driver et medicinsk ambulatorium. Vi har et Daghospital indeholdende et Diagnostisk Center og ETUB (enhed for tværfaglig udredning og behandling).

Din ugentlige ansættelsestid vil som udgangspunkt være fuld tid.

Vi leder efter en afdelingssygeplejerske, der

 • Har en synlig og tydelig ledelsesprofil
 • Er dygtig til at inspirere, motivere og igangsætte, og som formår at følge aftaler og beslutninger til dørs
 • Kommunikerer med faglighed og respekt
 • Evner at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at aflevere gode resultater
 • Brænder for at yde sit bedste til gavn for vores patienter.

Til gengæld tilbyder vi

 • En positiv og kompetent personalestab, der brænder for deres arbejde
 • Et spændende og udfordrende job, hvor arbejdsdagene aldrig er ens
 • Gode muligheder for tæt samarbejde og sparring med afdelingens ledende oversygeplejerske og øvrige afdelingssygeplejersker samt de klinisk ansvarlige sygeplejersker
 • Løbende kompetenceudvikling
 • En stilling med attraktive ledelsesmæssige udfordringer, hvor der er plads og rum til at arbejde med egne visioner for afsnittet
 • Et miljø præget af tæt og respektfuldt tværfagligt samarbejde
 • Fastlagt kompetenceudvikling af alle medicinske sygeplejersker fra februar 2018. Dette i samarbejde med BIMCD i Boston

Vil du høre mere om stillingen og eventuelt besøge os, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Rikke Steener Olsen, 29 66 48 41.

Tiltrædelse 01.05.18

Ansøgningsfrist 20.03.18

Ansættelsessamtaler 22.03.18

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.