Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg

Er du erfaren sygeplejerske med lyst til at prøve noget nyt – eller måske nyuddannet, så MÅ du læse vores stillingsopslag!

 
Vi tilbyder en fleksibel og spændende karriere i den intensive psykiatri på Psykiatrisk Center København.    
 
Vi søger ambitiøse sygeplejersker med lyst til at arbejde i intensiv psykiatri. Stillingen kan tilpasses det antal timer, som passer til dig og /dit familieliv. Du må påregne skiftende vagter, overvejende i dag- eller aftenvagter, men nattevagter kan forekomme ved ferie, sygdom eller kursusaktiviteter.  
 
Afdeling C270 Ø ligger på Frederiksberg Hospital. Der er gode trafikale forhold, gratis parkering og gode forbindelser med bus og metro.  
 
Her er nogle grunde til at søge job hos os:  
Social- og sundhedsassistent, ansat i 8 år på afdelingen: ”Jeg  på Ø, fordi vi har en god balance mellem det at have det sjovt og det at være fagligt fokuserede i relation til patientforløbene”. 
 
Sygeplejerske ansat 8 år på centeret og 4 år i afdelingen: ”Vi har nogle gode fysiske rammer. Vi er en engageret, ambitiøs og fagligt dygtig gruppe. Her er højt til loftet, og vi ser vores forskellighed som en styrke. Der er generelt en god stemning på afdelingen”. 
 
Social- og sundhedsassistent, ansat 15 år i afdelingen: ”Sammen med mine kollegaer gør jeg en forskel hver eneste dag, og der er mange gode grin både sammen med kollegaerne og patienterne”. 
 
Vi er en bredt sammensat gruppe af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt plejere, der alle brænder for sygeplejen til de indlagte patienter. Vores afdeling er uddannelsessted for sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever, læger og sekretærer samt fysio- og ergoterapeutstuderende. Vi har et velfungerende studiemiljø, som du har rig mulighed for at engagere dig i, hvis du har interesse i det.   
 
Vi værner om vores gode arbejdsmiljø, og C270 Ø er en arbejdsplads med højt til loftet, plads til gode idéer, masser af humor, høj faglighed og udpræget fleksibilitet.   
Vores forskellighed er vores styrke, og vi respekterer dig for at være den, du er. Vi har et stærkt socialt sammenhold. Vi fokuserer på det tværfaglige samarbejde og ser ikke mindst en glæde i at kunne gøre en forskel. Både for vores patienter og for hinanden.   
 
Vi har indflydelse på vores vagtplan, dvs. - mulighed for individuelle vagtønsker, tre ugers sammenhængende sommerferie, og vi er gode til at bytte vagter med hinanden, når det er nødvendigt. Vi vil senest i uge 38 begynde at arbejde med ”Min tid” for at imødekomme en mere fleksibel arbejdstilrettelægning. Indtil da tilrettelægges arbejdet på baggrund af rulleplaner og vores ”Ønskebog”.   
 
Udviklingsmuligheder – faglige kompetencer, uddannelse og sygepleje er højt prioriteret  
Med undtagelse af retspsykiatri rummer C270 Ø alle psykiatriske specialer. Vi modtager for eksempel patienter med dom til behandling samt surrogatfængslede med behov for psykiatrisk behandling. Vi har et stort patient flow med både kortere og længerevarende patientforløb. Vi er derfor en travl afdeling, hvor ikke to dage er ens.  
 
Erfarne ansøgere tilbydes et introduktionsforløb tilpasset efter de faktuelle kompetencer. Har du kompetencer inden for intensiv psykiatri, og overvejer du at søge specialisering via eksempelvis en master-eller kandidatuddannelse, kan vi hjælpe dig med at opnå de rette kompetencer eller etablere fleksible arbejdstider, så du kan kombinere dit studie med en deltidsstilling.   
 
Nyuddannede eller ikke erfarne ansøgere ydes et struktureret introduktionsforløb, der strækker sig over et ét-årigt forløb. Du tildeles fra første dag en mentor, som leder dig gennem introduktionen og hjælper dig med at blive socialiseret ind i afdelingen. Vi stiler fra første dag mod et kompetenceforløb, der tilsigter at give dig de bedste betingelser for at blive en dygtig intensiv sygeplejerske. Introduktionsforløbet inkluderer otte refleksionsdage omhandlende psykopatologi, farmakologi, psykiatrilovgivningen, SafeWard og kommunikation, recovery, brugerinvolvering samt anvendelse af KAT-ugeskemaer. Derudover er der en række obligatoriske kurser, som du vil blive tilbudt, heriblandt det regionale kursus "Godt på vej i psykiatrien I + II", ”Forebyggelse og håndtering af konflikter – modul 1 A og B”. 
 
På sigt har du mulighed for at få en række specialiserede kurser som: ”Medicinhåndtering”, "Ledertalent" og ”Diplom-kurser”. Med to års psykiatrisk erfaring kan du søge Psykiatrisk Specialuddannelse.   
 
Organisatorisk  
Vi er en del af Psykiatrisk Center København, det største center i Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret er ledet af centerchef Karin Garre, udviklingschef Pia Døssing og klinikchef Ida Hagemann. 
 
Afdelingen har faste afdelingslæger. Alle lægestillinger i afdelingen er besat med dygtige læger, der er vant til at samarbejde med både erfarne og nyuddannede sygeplejersker.   
 
Afdelingen har fast tilknyttet ergo- og fysioterapeut, recovery-mentor samt socialrådgiver.  
 
Afdelingen har egen afsnitsledelse bestående af afdelingssygeplejerske Tina Munk og overlæge Maria Gariup.  
”Vi er et innovativt, synligt og medinddragende ledelsesteam,
der prioriterer din trivsel,
bakker op om din faglighed udvikling,
og vi har tid til dig, når du har brug for det.
                      Tillid og åbenhed har høj prioritet.                       
Vi glæder os til at byde dig velkommen.!”  
 
Afdelingens faciliteter  
Region Hovedstaden bygger p.t. et nyt psykiatrihospital på Bispebjerg Hospital. Vi forventer i årene 2021-2023 at flytte til disse nye og topmoderne faciliteter.   
Vi er dog allerede en moderne afdeling med gode faciliteter, blandt andet besøgsrum for børn og pårørende, sanserum, samtalerum, adgang til motionsrum m.m. Alle patientstuer er enestuer med toilet og bad.   
 
Har vi vakt din nysgerrighed? 
Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale – planlagt ferie respekteres naturligvis.  
 
Du er velkommen til at kontakte os mhp. et uforpligtende besøg, hvor vi kan vise dig afdelingen, fortælle mere om os selv – og høre lidt om dig. Kontakt os gerne forinden på telefon 20 45 80 24 eller 38 64 38 28.   
 
Ansøgningsprocedure   
Ansøgningsfrist er den 20. maj 2018 kl. 23.00.  
Samtaler afholdes løbende, efterhånden som ansøgninger modtages.  
Send din ansøgning og dit cv via linket her på siden.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle et tillæg, der passer til dine kvalifikationer.  
Vi glæder os til at høre fra dig ... ;-) 
   
   
 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Tina Munk
  • Adresse
    Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    210682
  • Quick-nr.
    329977
  • Indrykningsdato
    24-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    20-05-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg
  • Kontaktperson
    Tina Munk
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    210682
  • Quick-nr.
    329977
  • Indrykningsdato
    24-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    20-05-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.