Jobbet "Lægesekretær til Børne- og Ungeafdelingen, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 2 E, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Børneafdelingen flytter til Slagelse Akutsygehus og derfor søger vi en dynamisk og faglig stærk lægesekretær til vores nye store ambulatorium 

Er du uddannet lægesekretær og har du lyst til at være med til at starte et nyt børneambulatorium op i Slagelse        Kan du prioriterer dine opgaver og er du initiativrig, så er det dig vi står og mangler i vores velfungerende sekretærteam.

Har du lyst til en spændende varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens og mener du, at du kan være med til at gøre en forskel for vores børn og deres forældre, så skulle du måske søge den ledige stilling i vores ambulatorium.

Kan du have mange bolde i luften i løbet af dagen og gribe dem igen, inden dagen slutter, er det måske dig vi søger.

Jobbet består i modtagelse af patienter og pårørende, indskrivning og registrering. Rådgivning af pårørende i telefonen. Behandle og indkalde henvisninger og efterfølgende booke og indkalde ambulante patienter. Sagsbehandling i Sundhedsplatformen herunder bla. bestilling af nye tider, undersøgelse og andet.                             Du har ligeledes mulighed for at blive sekretær i vores astmateam. 

Der er et godt tværfagligt samarbejde på Børne- og Ungeafdelingen og vi prioriterer det gode patientforløb meget højt.

Vi har medindflydelse på arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse.

Vi har netop implementeret Sundhedsplatformen den 25. november 2017.

Stillingen er en fast stilling på 33 timer pr. uge uden vagter.

Kun ansøgere med godkendt lægesekretæruddannelse vil komme i betragtning. 

Samtaler i uge 13

Om Børne- og Ungeafdelingen

Børne- og Ungeafdelingen er en velfungerende afdeling, der består af en børnemodtagelse, et alment børneafsnit, et neonatal-afsnit og et stort børneambulatorium med flere grenspecialer såsom; kardiologi, neurologi, endokrinologi, pulmonologi, reumatologi, neonatologi og nefrologi. Vi følger og behandler et bredt spektrum af børn og unge fra nyfødt til 18 år; akut syge børn, børn med kroniske lidelser og børn med psykosociale lidelser.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, et højt fagligt niveau og relevant efteruddannelse. Vi stræber hele tiden efter at have patienten i centrum. Vi har i Afdelingen en dygtig sekretærgruppe, og derfor værner vi om: Den faglige kvalitet, meningsfuld opgaveløsning, fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, høj grad af selvstændighed og trivsel, som midler til at opnå vores resultater, som blandt andet er gode patientforløb.​

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave