Jobbet "Fysioterapeut søges til barselsvikariat Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital AHH" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Brænder du for at arbejde med børn og kunne du tænke dig at blive en del af det fysio- og ergoterapeutiske team på Hvidovre hospital?  Så kig her
 
Fra 1. juli 2018 til 31. maj 2019 har vi et barselvikariat ledig, evt. med mulighed for forlængelse. Stillingen vil være på 37 timer og du vil, som kommende medarbejder, indgå i en medarbejdergruppe bestående af 13 fysio- og ergoterapeuter, hvoraf de pædiatriske fysioterapeuter udgør 6 personer.
 
Den Pædiatriske fysioterapeutiske kerneopgave retter sig mod vurdering og genoptræning og behandling af børn tilknyttet Hvidovre Hospital. Størstedelen af din tid vil du arbejde selvstændigt i såvel mono- som i tværfaglige relationer med fokus på, at barnet og familien opnår størst mulig selvstændighed og kompetencer i forhold til deres eget hverdagsliv. I afdelingen har vi en weekend vagt ordning, som du evt vil komme til at indgå i.  
 
Du vil naturligvis modtage introduktion og oplæring i forhold til arbejdsopgaverne samt i brugen af sundhedsplatformen. 
 
Om jobbet 
Den fysioterapeutiske intervention vil hovedsagligt bestå i behandling af indlagte børn. De indlagte børn ses m.h.p. lungefysioterapi, mobilisering efter operation samt genoptræning og behandling af andre funktionsnedsættelser. Du vil herudover skulle forestå behandling af ambulante børn med torticollis og specialiseret genoptræningsbehov. 
 
I det pædiatriske speciale arbejder vi ud fra en familiecentreret tilgang i et tæt samarbejde med såvel børnene som deres familier. Vores arbejde retter sig mod at fremme barnets funktionsevne som en forudsætning for en meningsfuld hverdag.   
 
Foruden det daglige arbejde med at behandle og genoptræne børn, har vi fokus på udvikling, der kan optimerebørnenes behandlingsforløb. 
 
Dine kompetencer 
Vi har brug for en fysioterapeut, som kan prioritere arbejdsopgaver i en travl hverdag i en kompleks og ofte uforudsigelig hverdag på et Akuthospital.   
 
Du vægter faglighed højt, er initiativrig og er præget af ansvarlighed og samvittighedsfuld. Du har gode kommunikations- og formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt. 
 
Du har evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker både børn, forældre og på tværs i hele organisationen. Du vil komme til at arbejde selvstændigt, men skal samtidig besidde evner der gør dig i stand til at kunne arbejde i teams.   
 
Vi søger en fysioterapeut der: 
  • gerne har kendskab til undersøgelse, observationer og vurdering af børn med somatiske lidelser. 
  • har kendskab til og gerne erfaring med  genoptræning af ortopædkirurgiske og  indlagte børn.  
  • gerne vil indgå i udredning og genoptræning af børn i et tæt tværfagligt samarbejde. 
  • anvender klinisk ræsonnering og familiecentreret tilgang i din professionelle hverdag. 
  • kan forestå råd og vejledning af børnene og deres pårørende. 
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Stillingen forventes besat pr. 1. juli 2018 til 31. maj 2019 med mulighed for forlængelse.
 
Løn og ansættelse følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsterapeut for det pædiatrisk – og gynækologisk/obstetriske område Helle Worch Sørensen, mail: Helle.Soerensen.01@regionh.dk  - tlf. 3862 6263 eller 3862 3234.
 
Du kan læse mere om Amager- Hvidovre Hospital strategi på følgende link; Det handler om Liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket: Fysio-og Ergoterapien, HVH relevant.  
 
Ansøgningsfrist d. 30. april 2018 kl. 12.00. Samtaler vil finde sted i uge 20 2018.