Jobbet "Lægesekretær ved Øre-Næse-Hals/Høreklinik OUH" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 84, 1. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Øre-Næse-Hals/Høreklinik afd. F ved Odense Universitetshospital søger  lægesekretærer 37 timer pr. uge med start 1.april eller efter aftale. 
 
Øre-Næse-Hals/Høreklinik afd. F er fusioneret pr. 1.maj 2017. Der er nu fælles afdelingsledelse og ledende lægesekretær. For nuværende arbejder sekretærerne fortsat primært på enten Høreklinikken eller Øreafdelingen, men det er tanken, at man på sigt kan hjælpe hinanden på tværs af tidligere afdelinger og matrikler. Vi mangler lige nu en sekretær til Øre-Næse-Hals.  
 
Øre-Næse-Hals består af ambulatorier og operationsgange i både Odense og Svendborg samt et sengeafsnit F2 i Odense. Din primære tilknytning bliver til Odense - er der ønske om at arbejde i Svendborg er det også muligt af og til. 
 
Der dikteres ca. 180 journaldiktater pr. dag, som sekretærerne deles om at skrive. Der er fokus på skrivning, idet diktaterne skal skrives senest dagen efter, de er dikteret. Vi har brug for en uddannet lægesekretær, der kan hjælpe os med det. 
 
Vores mål for sekretærerne er at skabe en arbejdsplads med afvekslende arbejdsopgaver med fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi vil have positive og engagerede kollegaer, der tager hånd om hinanden og løfter i flok. Der er et godt tværfagligt samarbejde mellem sekretærer og øvrige personalegrupper. Vi afholder mono- og tværfaglige temadage, sommerfest og julefrokost, og der er tilbud om deltagelse i DHL-stafetten.  
 
Det er planen, at der skal være minimum 2 sekretærer på hver opgave, således man kan hjælpe og afløse hinanden ved behov. I den forbindelse mangler vi en sekretær, der i samarbejde med erfaren kollega, løfter afdelingens foniatri område. Desuden skal du indgå i et rul i vores ambulatorium, hvor man passer skranken, telefonen og henvisninger. Som tidligere nævnt er der også journalskrivning og andre lægesekretæropgaver.
 
Arbejdstiden ligger mellem kl. 8 og 16, og kl. 8 – 15 om fredagen. På Øreafd. skiftes sekretærerne til at arbejde til kl. 15.30 om fredagen, så de sidste operationer m.m kan blive skrevet. 
 
Vi forventer at du: 
  • er uddannet lægesekretær (et ufravigeligt krav)
  • har et godt overblik og kan bevare dette i pressede situationer. 
  • er selvstændig 
  • stiller krav til arbejdsopgaverne og til dig selv. 
  • er fleksibel, engageret og har lyst til at være med til at skabe en god arbejdsplads. 
  • har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt 
  • har et godt og indgående kendskab til COSMIC PAS. 
  • har flair for at få de løse ender til at nå sammen og gode koordinationsevner. 
  • har gode tværfaglige samarbejdsevner.  
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst indgået mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og HK/DL. 
 
Hør mere 
Har du spørgsmål til ovenstående stilling, eller har du lyst til en rundvisning på afdelingen er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Dorte Lynnerup på mobil 30 55 99 94. 
 
Vi vil rigtig gerne have en ansøgning fra dig. Skriv, hvad du kan tilbyde, så finder vi ud af, om vi kan mødes et fornuftigt sted.