Jobbet "Bioanalytikere til vikariater på Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Blodprøver og Biokemi

Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C

Dit næste skridt
Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital søger bioanalytikere til vikariater. Starttidspunkt 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.
 
Blodprøver og Biokemi  
Blodprøver og Biokemi har ca. 350 medarbejdere fordelt på 5 matrikler; Tage-Hansens Gade, Nørrebrogade, Palle Juul-Jensens Boulevard (Skejby), Olof Palmes Allé samt Risskov. Vi har årligt omkring 1,4 million patientkontakter, og afgiver omkring 12 millioner analysesvar. Ydelserne udføres for hospitalets kliniske afdelinger og områdets praktiserende læger. En række specialanalyser udføres også for andre sygehuse.
 
 Arbejdsopgaver
  • prøvetagning på ambulante og indlagte patienter voksen og børn, evt. i patienters eget hjem og på Psykiatrisk hospital Risskov
  • i nogle af vikariaterne kan der endvidere være betjening af apparatur i det område du tilknyttes
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer
  • er autoriseret bioanalytiker
  • bevarer ro og overblik, også når det går stærkt
  • er omhyggelig og ansvarsfuld
  • kan lide patientkontakt
  • er en god kollega 
Har du lyst til at være en del af en afdeling, der satser på at levere høj kvalitet med patienten i fokus, så send en ansøgning, hvor du beskriver dine kompetencer og interesser. Alle vikariaterne er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge og med vagtforpligtigelse i større eller mindre omfang. Mødetiden i dagtid er kl. 07:00 – 14:24. Har du andre specifikke ønsker, bedes dette anført i ansøgningen.  
 
For at komme i betragtning skal CV og eksamensbevis inkl. karakterblad vedhæftes ansøgningen, som sendes via nedenstående link.  
 
For yderligere information omkring stillingerne, kan man rette henvendelse til Kate Juul Strandgaard på katstran@rm.dk.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist onsdag d. 21. marts 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.