Jobbet "Social- og sundhedsassistent til akutklinikken medicinsk afsnit, Gentofte matriklen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
Vi søger en erfaren social- og sundhedsassistent med start 1/5 2018 eller efter aftale.   
 
Hvordan ser din arbejdsdag ud hos os? 
Vi modtager akutte almene medicinske patienter døgnet rundt, til vurdering, observation og behandling. Vi har i gennemsnit en liggetid på ca. 24 timer. Vi modtager patienter enten direkte på afdelingen eller via et kort ophold på akutklinikken. Ca. 50 % af vores patienter udskrives direkte fra afsnittet, de øvrige patienter visiteres til specialernes sengeafsnit. 
Vi arbejder med tildelt patientpleje, og du vil selvstændigt varetage de enkelte patientforløb. Vi hjælper hinanden og sætter pris på et godt arbejdsmiljø, med stor fokus på åbenhed og opmærksomhed på og for hinanden.  
 
Vores forventninger til dig  
 
Vi ønsker en kollega, der kan sætte flueben ved følgende: 
  • Du kan arbejde selvstændigt. Du trives med selvstændigt arbejde, samtidig bidrager du til vores tværfaglige samarbejde. 
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du kommunikerer respektfuldt med dine kolleger samt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i et korttids behandlingsforløb.  
  • Du er ansvarsbevidst. Du tør at tage ansvar samtidig med, at du kan sige fra i de forløb som strækker sig ud over dine kompetencer. 
  • Du er omstillingsparat. Du kan skifte tempo, når der er behov for det, og du har en rolig udstråling og kan bevare et godt overblik, også når vi har travlt.    
Derudover forestiller vi os, at du: 
  • har farmakologi kurset, så du selvstændigt vil kunne give medicin til stabile patienter, samt håndtere iv. væsker. 
Hvorfor skal du vælge os?  
Vores afdeling er en spændende og udfordrende arbejdsplads, der vægter et godt arbejds- og læringsmiljø. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb samt fast tilknytning til introduktionsansvarlig. Du vil gennemgå afdelingens 12- ugers introduktionsprogram, hvor de første 4 ugers oplæring er udenfor normering. 
 
Derudover tilbyder vi:  
  • Indflydelse på egen vagtplan  
  • Kompetente og engagerede kollegaer i højt humør, som brænder for akutområdet  
  • Mulighed for at sætte præg på plejen til den akutte patient og på udviklingen i vores afdeling.  
Om os 
Vi er en fagligt og socialt velfungerende personalegruppe sammensat af nyuddannede og erfarne sygeplejersker samt en enkelt social- og sundhedsassistent. Vi har fokus på kvalitet, faglighed, flow og høj patienttilfredshed, og vi arbejder målrettet med udviklingen af splejen, bl.a. gennem kompetenceudvikling. 
 
Ansættelsesvilkår 
Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.05. 2018 eller efter aftale. Du må påregne ca. 8 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend 12 timer eller hver 2.uge 8 timer. 
 
Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os? 
Du er velkommen til at kontakte sygeplejeledelsen, afdelingssygeplejerske Mette Niemann på 38 67 3067 eller ledende afdelingssygeplejerske Marianne Hummel 38 67 3213 for at høre mere om stillingen eller for at aftale et besøg. 
 
 
Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 26.03.18 kl. 08:00.